Picture Polish, Karma

Remélem mindenkinek kellemesen teltek az ünnepek. Én degeszre ettem magam a három nap alatt, lesz mit lemozognom a két ünnep között úgy érzem. Mielőtt folytatnám a régi életmódomat, bemutatom Nektek a Picture Polish Karma lakkját.

Ha jól emlékszem tavasz/nyár környékén robbant a Karma lakk, mégpedig Steva Sanders-től. Gondolom akik szeretik a manikűröket, nem kell bemutatnom ezt a tehetséges lányzót. 

A Karma már a neve miatt is KELL státuszba csúszott, aztán a lakkos csopiban pedig sikerült lecsapnom erre a PP kiadásra.


Az üvegről és az ecset kialakításáról nem tudok újat mondani, hozza a szokásos Picture Polish színvonalat. 
A Karma alapja, egy nagyon sötét padlizsán lila, amiben tele van szórva holografikus szemcsékkel. A jelly alapnak köszönhetően tökéletesen olvadnak bele a holo részecskék a lakkba.


Két rétegben tökéletesen fed, és fényesre szárad. A PP lakkok száradási ideje egész gyors, de a tartósság és a kopás gátlás miatt én javaslok rá fedőlakkot. A képeken is fedőlakkal láthatjátok. Természetesen mint minden holografikus lakk, ez is napfényben mutatja meg valódi arcát. Pillanatok alatt el lehet veszni a lakk mélységében. Van egy kozmikus fénye ennek a lakknak. 


Tartósságáról is jókat tudok elmondani, az 5. nap mostam le. Az egyik ujjamon pattant meg a lakk, de az sem volt vészes. Tökéletes őszi/téli szín, biztosan mindenkit utolér a karmája, ha ezt a lakkot viseli.


Nektek, hogy tetszik?

15 megjegyzés

 1. Nagyon szép, mostanában rákattantam a lila lakkokra.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Érthető. Szerintem a lila amúgy nagyon szép szín :)

   Törlés
 2. hú, de nagyon szép, igazán jól áll neked!! :)

  VálaszTörlés
 3. Gyönyörű szép. *-* (pedig alaphangon nem vagyok oda a lilákért,de ez nagyon tetszik)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép lakk! (-: Sajnos nekem nincs meg, pedig mint nagy lila kedvelő bizotsan beönne. (-:

  VálaszTörlés
 5. Gyönyörű lila, és a fotók eszméletlen jól sikerültek, csak úgy csorog a nyálam! :D

  VálaszTörlés
 6. Csak én látom úgy, vagy ez tényleg hasonlít kicsit a Zoya Payton-ra? Azt a lakkot annyira vágytam volna beszerezni, de már szinte lehetetlen, úgyhogy lehet Karma lesz majd belőle :)

  VálaszTörlés