Orly, Star Spangled, avagy a tökéletes karácsonyi lakk nyomában

Tavaly karácsony előtt kapott el az az érzés, hogy nekem kell egy T-I-P-I-K-U-S karácsonyi piros lakk. Mivel akkoriban egyáltalán nem kedveltem a piros lakkokat, úgy gondoltam kihívás lesz megtalálni a számomra megfelelő árnyalatot. November 25-én Edina blogján barangoltam éppen, mikor megláttam az Orly Miss Conduct lakkját (ITT).

És rohantam megvenni a tőlünk pár utcára lévő Orly márka boltba, az előbb említett Miss Conduct lakkot, ami azóta Katy készletét gyarapítja. 

Miss keresése mellett kiszúrtam magamnak a tökéletes karácsonyi lakkot, a Star Spangled személyében. Igen, ez a lakk 1 kerek évet várt arra, hogy bemutassam. 
A lakk szerepelt már korábbi posztban, de masina híján nem tudtam visszaadni a szépségét. Ezért úgy gondoltam külön posztban is megmutatom Nektek, milyen is valójában ez a lakk. Januártól már ilyen minőségű képekkel találkozhattok a blogon.


Ez a lakk előbb volt a kosaramban, mint az eredetileg keresett Miss Conduct. Az Orlynál találhatóak nagy kiszerelésű, valamint ilyen kisebbek ( 5,3 ml )is mint a Star Spangeld Volt belőle nagy is, de tudtam, hogy nem használnám el. Szerintem ez a piros elég kötött, én nyáron el nem tudnám képzelni se magamon, sem máson. Nyilván ez is ízlés dolga.


Az Orly lakkokat kedvelem, jó minőséget képviselnek. A lakk állaga kicsit híg, pedig jelly az alapja. A színe igazán intenzív piros, és a benne irizáló csillámoknak köszönhetően vonzza a tekintetet. Két vastagabb rétegben fed, de a kép kedvéért három rétegben láthatjátok rajtam. A száradási ideje is egész gyors, ráadásul fedőlakkot sem igényel a lakk, hiszen fényre szárad. A képeken fedőlakkal láthatjátok. Tartóssága is kiváló, harmadik nap után se körömvégi kopás, se lepattogás nem volt látható.

Nektek van tipikus karácsonyi piros lakkotok?

25 megjegyzés

 1. Elképesztő. Tényleg ez A karácsonyi lakk.:-)

  VálaszTörlés
 2. Mesés! *.* Tényleg igazán karácsonyi. Nagyon jól mutat rajtad. :)

  VálaszTörlés
 3. gyönyörű, belülről világít *-*

  VálaszTörlés
 4. Igaz, ez tényleg világít! *o*

  VálaszTörlés
 5. Neve a Jézuskának írt levélben ezennel rögzítésre került! :D

  VálaszTörlés
 6. Hűha, nagyon karácsonyi :) Megvettem most a Moyra Stephanie és Nathalie lakkját karácsonyra, nem tudom, még milyenek, de pirosak, az tény, csak még nem kentem fel őket. Nekem karácsonykor belefér a lilás színvilág is, az arany is, minden nap más körmöm lesz, rá fogok érni festegetni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen :) most már tényleg blogolhatnál :'D kíváncsi lennék a lakkoka és a manijaidra.

   Törlés
  2. Ha lenne egy jó telefonom, le tudnám tölteni az instát, bár kacérkodom a gondolattal, hogy férj telefonjára letöltöm :) Á, nem lenne időm blogolni. Igaz, hogy két munka között a pangó időben sokat netezek, de a blogra sok idő kell. Nekem meg munka után rohanás van, iskola, ovi, vacsora, esti program, kb. 9-kor ráérnék, de akkor meg férjjel kettesben lehetünk. Egy mani kb. fél óra, na de a poszt megírása nem tudom mikor lenne meg.

   Törlés
  3. Ha lesz instád szólj azonnal :)
   Elég sok munka van egy bloggal. Jól látod. Nekem van hogy mindennel együtt 4-5 órát lazán elvesz egy poszt, hétvégén.

   Törlés
  4. Ugye, ugye, ezt csak szenvedélyből lehet csinálni, nem "munkának" felfogva. Ha lesz instám, persze, szólok :)

   Törlés
 7. Hű gyönyörűséges! Ez már a második orly lakk ami nagyon tetszik. Hol vetted? Perfectnailsnél? És csodásak a fotók, ehhez külön gratulálok! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, ott vettem :)
   És köszönöm a dicséretet:*

   Törlés
 8. Gyönyörűséges :) nagyon jól áll neked :)
  ui: A képeid csodaszépek ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon kedves vagy köszönöm! Remélem sikerül hamar kitapasztalni miként tartsam a kezem, meg ilyesmik :)

   Törlés
 9. az utóbbi 1 hétben számtalanszor kentem fel a vendégeimre ezt a lakkot (Orly géllakkokkal is dolgozunk) és azt veszem észre magamon, hogy mindenkinek ezt ajánlgatom. :D nekem is annnnnnnyira nagggyon tetszik, de magamon a pirosat nem bírom elviselni maximum 1 napig... :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szuper szép ez a lakk, nem csodálom ^_^
   Tényleg? Pedig nekem eddig úgy tűnt szereted magadon a pirosat. :)

   Törlés
 10. Tenyleg gyönyörű ez a szín, igazán ünnepi. Nagyon tetszik a körmeiden, olyan jól mutat, bár ezeken a csodaszép körmökön nem tudnál olyat mutatni, ami ne tetszene ;)

  Nekem a "karácsonyi" LAKK a CG Ruby Pumps-a, nem igazán tudnám máskor elviselni magamon, mint az ünnepek alatt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hogy te milyen tündér vagy! Ilyen jól sem kezdődött Még reggelem. Köszönöm szépen ❤
   Igen, a Ruby Pumps nagyon népszerű karácsonyi lakk. Ellenállok neki :'D

   Törlés
 11. Atyaég, ez maga a karácsony!!!! Micsoda meseszép lakk, elfogadnám én is :P Na persze a te körmeiden minden lakk mesésen mutat ^^

  VálaszTörlés