Manikűrvadász 22. forduló/Karácsonyi forduló

Ismét megrendezésre került Bella jóvoltából a Manikűrvadász. Mivel holnap Szenteste, ezért egy kis ünnepi hangulatot csempésztünk a manikűrjeinkbe.
Remélem van időtök meglesni a vadászok körmeit, a nagy sürgés-forgás közepette.

Az én párom Dóri lett, aki fantasztikusabbnál fantaszikusabb manikűröket készít. Mielőtt megmutatnám mit választottam Dóritól, pár szóban szeretném kifejteni a véleményemet, egyesek lehetőségeiről. Hihetetlen sok szuper blogger van, aki olyan manikűröket csinál, hogy leesik az állam. Szomorúnak tartom, hogy néhány bloggertársam nem fedezik fel magunknak a lakkos cégek, akár itthoniak, akár külföldiek. Nyilván sok oka van ezeknek, többek között nem árt, ha tükörreflexes fényképpel rohangálnak (tisztában vagyok egy tizenéves átlagos anyagi helyzetével, sőt egy felnőtt anyagi helyzetével is), stb stb, de szerintem ez nagyon igazságtalan. Simán lehet digitális képekkel nagyon jó minőségű fotókat készíteni, aminek igenis elégnek kéne lennie. Nem feltétlenül szeretek agyon photoshopolt körmöket nézegetni, se itthon, se külföldi viszonylatban. Szóval remélem fordul a kocka, és lehetőséget kap a tehetség, és nem csak számomra mint olvasó lesz hírértékű az adott blog, hanem a cégek felé is. Úgyhogy Dórinál lett tele az a bizonyos pohár, és gondoltam megosztom veletek a szűkebb véleményem a dolgok állásáról. Szóval Dóri le a kalappal a munkáid előtt, legyél kitartó, mert én abban hiszek, hogy ezzel a tehetséggel még sokra viheted te is.

Eredeti manikűr (LINK):


Eredetileg nem ezt néztem ki, mert a telefonom nem mutatta ezt a bejegyzést. Viszont gépen megnézve rögtön beleszerettem a manikűrbe, és mivel nekem is megvan ez a BPS lemez, így adott volt az újra alkotás. És jöjjön a fekete leves.
Sajnos egyetlen egy! használható képet sikerült lőni...mentségemre legyen mondva, hogy alig pár napja birtoklom az új gépünket, állvány és időhiány miatt még nem sikerült teljes mértékben kitapasztalunk működését. Remélem az ünnepek alatt lesz időnk tanulmányozni, és megtanulni a gép helyes használatát. A termék fotózás úgy ahogy már megy, de a manikűr más. Még ki kell találnom, hogyan tartsam legelőnyösebben a kezem stb. stb.
Szóval száz szónak is egy a vége:


Igazából csak a színvilágon változtattam egy kicsit, meg egy-egy díszítést elhagytam.

Többiek munkái:


34 megjegyzés

 1. Nagyon szép lett, és bár kár, hogy csak egy kép van, szerencsére ezen is jól látszik minden :-) Igazi fagyos manikűr lett, remélem, a havat is meghozza holnapra :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm. Hát ami a kijelzőn jónak látszik az a gépen nem :'D
   Elvileg a héten lesz hó :)

   Törlés
 2. Csodás lett, és engem az sem zavar, hogy csak egy kép van hiszen, ahogy Katy is írta, az az egy tökéletesen megmutatja a manikűröd szépségét. :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép lett, és egyetértek veled. Ittvan pl. Noémi is (rengetegen mások is!) aki(k) megérdemelné(nek) egy szerződést a Naillanddel (bár mondjuk Noémi a legolcsóbb lakkokkal is fantasztikus körmömet csinál *-*) . Reménykedjünk, hogy egyszer ez is eljön. Boldog karácsonyt! *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm. Pontosan! Vagy a Moyra. Ők is adnak ki lakkokat. De meg úgy egyébként is nagyon sokan megérdemelnék. Sajnos ahogy elnézem nem az olvasói megnyílvánulás (komment) számít.

   Törlés
 4. Igazad van, Dóri valóban lenyűgöző, és a posztban írtakkal is egyetértek. Az előnyös kéztartásról annyit, hogy próbáld kicsit szűkebbre vágni a fotót, és akkor a tenyér csak sejthető lesz a körmök hátterében, és a főszerep a körmöké lesz. Ugyanakkor én egyik manidnál se éreztem az utóbbi időben, hogy bármit is változtatnod kéne a kéztartáson, csodálkozom is, hogy említed a dolgot.

  Szépséges lett az újragondolt verziód, Boldog Karácsonyt! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm a tanácsot. A napokban készült képeknél ezt szem előtt tartottam. Mivel kis géppel egészen más fotózni és a fotó milyensége is más lesz ezért új koncepciót kellett kitalálnom. Még nincsen állvány, Párom fotózza a körmömet és hát ez is összecsiszolódás kérdése, hogy hogyan fényképezzen.

   Törlés
 5. Nagyon szépen újragondoltad, nekem is nagyon tetszik! (-:

  VálaszTörlés
 6. Nekem is nagyon tetszik a manikűröd. :)

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szép lett a manikűröd, a kék alapon olyan jól mutatnak a hópelyhek! :)

  Köszönöm szépen a többiek és a magam nevében ezeket a csodás és elgondolkodtató szavakat Azrail!
  Anyukámnak is fülig érő szájjal olvastam fel, amit írtál. Olyan sokat jelentenek nekem a soraid, hogy azt el nem tudom mondani..! Még egyszer köszönöm! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen.

   Ne köszönd, azt ami természetes! Tiéd az érdem. Nagyon nagyon drukkolok Neked!

   Törlés
 8. Szuper lett a te verziód is! :)
  A kis kitérős résszel meg nagyon egyetértek, olyan sok tehetséges blogger van, akiket nem fedeznek fel a cégek :( Dóri is ilyen, megérdemelné, hogy felfigyeljenek végre rá.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen. Pontosan. Csalódott vagyok, hogy csak a régi bloggerek vannak előtérben. Pedig igenis a viszonylag új bloggerek is simán verik egyesek szintjét.

   Törlés
 9. Mindkét manikűr tetszik, a Tiéd közelebb áll a színvilágomhoz :)

  VálaszTörlés
 10. Jó lett, tetszik mindkettő :)
  Nos nekem meg az fura, hogyha venni akarok egy lakkot, akkor nincs róla teszt. A 3ezer Ft-os lakkról persze van, de úgy gondolom, ha veszek egy ennyire drága lakkot, az fogyjon el, szóval halmozni nem érdemes. De hát biztos nem éri meg küldözgetni az olcsóbb lakkokat, mert azt úgyis megveszik. Egyébként egyet értek veled.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm ^_^
   Amúgy ez is igaz. Én is idén szeretnék olcsóbb kategóriáról írni. Mert ugyanúgy használom mint a drágábbat. A Moyra pl küld ki lakkokat, de szerintem bővíthetné a listát. És az Aden is.

   Törlés
 11. nagyon szép lett, igazi téli mani! : ))

  VálaszTörlés
 12. Gyönyörű! :) Egyre ügyesebb vagy! ;)

  VálaszTörlés