2020 | Őszi kívánságlista

Megszokhattátok már, hogy évszakváltás beköszöntével egy kívánságlistával készülök Nektek és magamnak évről évre. Még mindig meg tud lepni, hogy mennyi újdonság közül válogathatok minden évben. Illatok tekintetében elkezdődött végre a kedvenc időszakom. Odavagyok a fűszeres és édes illatokért, a kuckózásért, a korán sötétedésért, a csípős reggelekért a kötött pulcsikért és nem utolsó sorban a bőrápolásért.  


A Revolution bőrápolási termékei közül, amelyeket próbáltam elégedett voltam, és lett annyi bizodalmam bennük, hogy legyen bátorságom és kíváncsiságom kipróbálni más-más bőrápolási terméket. Amiket szeretnék kipróbálni az a Splash Boost hyaluronsavat tartalmazó arckrém és a Brightening Boost Illumination Intens Ginseng szemkörnyékápoló. Tudom, nem szabad csomagolás alapján ítélni, de olyan jó ránézni ezekre az élénk címkékre. Arckrémre mindig szükség van, főleg a hideg idő beköszöntével, illetve én szeretek külön ápolószereket használni a szemem környékére. Nem feltételen a ráncok megelőzése miatt, hanem szimplán a puszta hidratálásért.


Jómagam ősztől tavaszig szeretem különböző meleg és fűszeres illatokkal betölteni a lakást. Nagyon szeretem az illatviaszokat, a gyertyákat az illóolajokat, és a diffúzorokat is. Ezek közül szerintem az illatviaszok pénztárcabarát megoldást nyújtanak, illetve aki szereti gyakran váltogatni az illatokat, azokat jó megoldás lehet ezeket használni. Lehet már kapni viaszmelegítőket is, amelybe egy kis kocka illatos viaszt bedobunk az feloldódik és pár perc múlva már élvezhetjük is a kiválasztott aromát. Nagyon szeretem a Bath&Body Works márkát, de a gyertyáik lássuk be borsos áron mozognak. Nemrég fedeztem fel a Notino webshopjában, hogy kaphatóak viaszok is, így mindenki számára elérhetőek lettek elérhető áron az egyedi illatkombinációk. Az új kedvenceim a Kringle Candle viaszok, amelyekről már láthattatok szerzeményes posztot. Ár-érték arányban szerintem verhetetlen, és intenzív illatuk van. Hat darab wax található egy ilyen kis tokban. Egy kockát két-három alkalommal tudom meggyújtani úgy, hogy intenzíven lehet érezni az illatot. 

Megjelentek a Lush őszi-téli újdonságai is. Az őszi újdonságok közül a Boo! tusfürdő slime-ot fogom megvásárolni, mert egy az egyben Lord Of Misrule illata van. Aki régóta olvas tudja, hogy az az ultimate kedvenc illatom. El nem tudom egyelőre képzelni milyen is ez a slime megoldás, de mindegy is, az a lényeg, hogy nem csak fürdőbomba kiszerelésben élvezhetem a kedvenc illatom.


Szükségem van egy télikabátra is. Tizennégy éves korom óta kizárólag szövetkabátban tudok létezni, és idén sem tervezem megszakítani ezt a hagyományt. Két kabát között fogok dönteni, a bal oldali a H&M-ből van, a jobb oldali pedig az Orsay-ben kapható. Szívem az Orsay felé húz, de sajnos csak online elérhető, én pedig mindenképpen próbálni szeretném. Egyelőre még várok, hátha más kabát fogja elrabolni a szívemet, amelyet fel is fogok tudni próbálni. 


Tudom a karácsony még odébb van, de rengeteg márka elkezdte piacra dobni vagy megmutatni az ünnepi időszakra szánt újdonságait. Minden évben beleszeretek a Too Faced karácsonyi kiadású palettáiba, és ez idén sem volt másképp! Nem tudok dönteni a Salted Caramel és a Gingerbread Spice mini paletták közül. Valószínűleg idén sem veszem meg egyiket sem, de elképesztően boldog lennék, ha a készletemben tudhatnám valamelyik palettát (vagy mindkettőt) a készletemben. 
Nincsenek megjegyzések