Kategóriák

2015. december 4., péntek

Avon, Csokoládés Fürdő Elixír

Ha csokoládéról van szó, átváltok Gombóc Artúrba. Lehet kerek, szögletes, szeletelt, rúd, nugátos, olvadt, fagyott, mogyorós, mazsolás...bármilyen, kiéve étcsokoládé, azt nem szeretem.
Ugyanez a helyet a csokoládés kozmetikumokkal. Ezekben az esetekben olyan vagyok, mint egy szarka, aki rászáll a csillogó tárgyakra. Az én szemem is felcsillant az Avon Fürdő Elixírje láttán.

Az elixír a Planet Spa termékcsaládon belül látott napvilágot. A Planet Spa vonalat a luxus hatás jellemzi. A csokoládés kiadás mellett, egy arcmaszk is kapható, hogy még inkább halmozzuk az élvezeteket. Csomagolását tekintve hozza a Planet Spa termékektől megszokott színvonalat. Csokoládé barna tubus, arany betűkkel, és kupakkal. 250 milliliternyi csoki csoda található a tubusban.
Az elixír állaga sűrű, csokoládé színű, egy enyhe selyemfénnyel megspékelve. Egy kádnyi vízhez 3-4 kupaknyi szer javasolt. A mi kádunk nagy, így 6-8 kupaknyit beleöntök a vízbe, természetesen megengedett csap mellett, hogy jó nagy habokat képezzen.
A víz enyhén barnává változik, és csokoládé édes illata lengi be a fürdőszobát percek alatt.
Igazából nem vettem észre, hogy hidratált volna a termék, de nem is szárította a bőrömet. Az illata sem marad meg egy óránál tovább a bőrön. 
Mégis úgy gondolom, hogy forró csoki híján üljünk be egy kádnyi Avon csokoládés élvezetbe, hízni biztosan nem fogunk... tőle.

Ti próbáltátok már az Avon fürdő elixírjét? Mi a véleményetek a csokoládés kozmetikumokról?

4 megjegyzés :

 1. Jajj, ilyenkor annyira utálom, hogy nincs kádunk. :D
  Tök jó lenne egy nagy kád csokis vízben lazítani. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én nagyon sírnék ha nem lenne kádunk, bevallom. :) tusfürdőnek is szuper ^_^

   Törlés
 2. Na ez megint egy fantasztikus termék és csak egyet tudok érteni a leírtakkal (: Én is megrendeltem- mindkettőt; az arcmaszkot is - és imádom az illatát *-* néha úgy érzem,hogy belehalok,hogy nem ehetem meg :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy így gondolod ^_^
   :'D ismerős. A kádfürdő után is éreztem, hogy a csoki szörny lecsap :'D

   Törlés

Back to Top