Avon, Csokoládés Fürdő Elixír

Ha csokoládéról van szó, átváltok Gombóc Artúrba. Lehet kerek, szögletes, szeletelt, rúd, nugátos, olvadt, fagyott, mogyorós, mazsolás...bármilyen, kiéve étcsokoládé, azt nem szeretem.
Ugyanez a helyet a csokoládés kozmetikumokkal. Ezekben az esetekben olyan vagyok, mint egy szarka, aki rászáll a csillogó tárgyakra. Az én szemem is felcsillant az Avon Fürdő Elixírje láttán.

Az elixír a Planet Spa termékcsaládon belül látott napvilágot. A Planet Spa vonalat a luxus hatás jellemzi. A csokoládés kiadás mellett, egy arcmaszk is kapható, hogy még inkább halmozzuk az élvezeteket. Csomagolását tekintve hozza a Planet Spa termékektől megszokott színvonalat. Csokoládé barna tubus, arany betűkkel, és kupakkal. 250 milliliternyi csoki csoda található a tubusban.
Az elixír állaga sűrű, csokoládé színű, egy enyhe selyemfénnyel megspékelve. Egy kádnyi vízhez 3-4 kupaknyi szer javasolt. A mi kádunk nagy, így 6-8 kupaknyit beleöntök a vízbe, természetesen megengedett csap mellett, hogy jó nagy habokat képezzen.
A víz enyhén barnává változik, és csokoládé édes illata lengi be a fürdőszobát percek alatt.
Igazából nem vettem észre, hogy hidratált volna a termék, de nem is szárította a bőrömet. Az illata sem marad meg egy óránál tovább a bőrön. 
Mégis úgy gondolom, hogy forró csoki híján üljünk be egy kádnyi Avon csokoládés élvezetbe, hízni biztosan nem fogunk... tőle.

Ti próbáltátok már az Avon fürdő elixírjét? Mi a véleményetek a csokoládés kozmetikumokról?

4 megjegyzés

 1. Jajj, ilyenkor annyira utálom, hogy nincs kádunk. :D
  Tök jó lenne egy nagy kád csokis vízben lazítani. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én nagyon sírnék ha nem lenne kádunk, bevallom. :) tusfürdőnek is szuper ^_^

   Törlés
 2. Na ez megint egy fantasztikus termék és csak egyet tudok érteni a leírtakkal (: Én is megrendeltem- mindkettőt; az arcmaszkot is - és imádom az illatát *-* néha úgy érzem,hogy belehalok,hogy nem ehetem meg :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy így gondolod ^_^
   :'D ismerős. A kádfürdő után is éreztem, hogy a csoki szörny lecsap :'D

   Törlés