Újdonság a polcomon | Avon Power Stay szempillaspirál

Mindig izgatottan várom és próbálom ki, amikor az Avon új szempillaspirállal rukkol elő. A spiráljaik többségével elégedett vagyok, és napi rendszerességgel használom őket. Sőt azt is elmondhatom, hogy mindig van itthon egy darab spirál a márkától. A mai posztban a nyáron megjelent Power Stay-ről lesz szó, amely a leírás szerint vízálló, ellenáll a párának valamint az izzadságnak is. 

A szokásos fekete dobozban érkezik a kerekded tubussal ellátott spirál. A  csomagolás teljesen rendben van, semmi extra igazából.
A spirál keféje egyik oldalt ívelt, amellyel könnyebben hozzáférhetünk az alsó szempillákhoz. A sörték nem túl sűrűn helyezkednek el, de számomra ez egy ideális kialakítás. A képen két rétegben láthatjátok, amellyel ezt a természetes hatást értem el. Minél több réteget tesztek fel annál intenzívebb lesz a hatás, anélkül, hogy két centi vastag fekete szálak éktelenkednének a szemünk helyén. 
Tartós darab, nap végére sem potyog le, valamint valóban vízálló, mert edzés után is a helyén marad, pedig rendesen leizzadok egy-egy aerob edzés után, de amikor ez a spirál van rajtam, akkor tudom, hogy edzés végére nem folyik le rólam. Szóval nem kell leellenőriznem vajon minden a helyén van-e még vagy sem. A pillákat szétválassza, és inkább hosszít, mint dúsít, de összességében szeretem a végeredményt, amelyet el tudok vele érni. Találkoztam már ennél pigmentáltabb Avon spirállal is, de ettől függetlenül nagyon szívesen nyúlok utána mindennap. 


Összességében egy klassz kis szempillaspirállal volt dolgom, amellyel szívesen dobtam fel a hétköznapi megjelenésemet. Nem potyog, nem pereg, a kefével nagyon könnyű spirálozni. Építhető, nincs pókláb hatása. A pigmentáltsága ugyan nem kiemelkedő szerintem, de cserébe vízálló, szóval sportoláshoz bátran ajánlom. 

Nincsenek megjegyzések