2018 | Téli kívánságlista

Lassan, de biztosan beköszönt a tél, ráadásul már nem sok van hátra, hogy meggyújtsuk az első gyertyát a koszorún. Kivételesen nem ért el a karácsonyi láz idejekorán (szeptemberben), talán ez annak köszönhető, hogy újra „iskolapadba” ültem, harmadik hónapja, hogy belekezdtem egy koreai nyelvtanfolyamba. Eléggé leköti a maradék szabadidőmet és energiámat, így nincs időm foglalkozni a kedvenc ünnepemmel. Persze nagyon élvezem a tanulást és a nyelvet is, és ez sem akadályozott meg abban, hogy körbe nézzek mégis milyen téli/ünnepi újdonságokkal készülnek a márkák. 

A Notino webshopban egyelőre az őszi újdonságok kaphatók a Bath&Body Works kínálatából, úgyhogy egyelőre abból szemeztem. 
Kisebb sokkot kaptam, amikor megláttam, hogy van a vágyott illatom a Whipped Vanilla & Spice. Szerintem ez lesz minden idők kedvenc illata nálam, már alig várom, hogy rendeljek az ultra sheavajas testápolóból egy példányt.
Vaníliánál maradva, valószínűleg kedvenc lenne a Vanilla Bean kiadás is, ebből is biztosan venni fogok valamit. 
Még mindig nem szántam rá magam, hogy meglepjem magam egy BBW gyertyával, de ami késik nem múlik. Milyen érdekes kombináció lehet már a tök és a kókusz?!


Idén szeretnék egy szépségkalendáriumot, de ahogy magamat ismerem, addig fogok szerencsétlenkedni, hogy mit válasszak, hogy már beköszönt a december és egyik sem lesz kapható, azok közül, amelyeket kinéztem. Nemrég találtam erre a Nivea kalendáriumra a Notino webshopjában, aki szereti a márkát szerintem mindenképpen csapjon le rá, mert nagyon kedvező az ára. 

Az utóbbi hónapokban valami oknál fogva meg vagyok veszve a melegítő felsőkért, valószínűleg ez annak köszönhető, hogy a jövőben mindenképpen a testépítés/fitneszsport területén szeretnék elhelyezkedni. Az Adidas a kedvenc márkám, másban nem is tudom elképzelni magam (egyelőre) és minden vágyam ez a csodás melegítő szett, rózsaszín-fekete kombinációban. Évek óta vágyom egy Dr. Martens bakancsra. De mindig elviszik előlem a kiszemelt akciós darabot, úgyhogy nagyon szomorú vagyok, amiatt, hogy idén sem lesz Martens bakancsom. Viszont nem hagyom annyiban, valószínűleg év elején meglepem magam egy egyszerű darabbal, úgyis kitolódott a tél, úgyhogy jól fog jönni a márciusi szakadó hóesésben egy bakancs. 
Azt hiszem, idén télen nem voltak nagy elvárásaim, ami a kívánságlistát illeti. Ha van kedvetek osszátok meg Ti is velem, hogy mi szerepel a listátokon. 


4 megjegyzés

 1. Jópofa a Nivea kalendárium. Még sohasem próbáltam egyet sem, olyan sokféle van, és ami igazán tetszik az általában minimum 15 ezer királyi forint- amit szemrevételezni is lehet a boltban. Viszont néha belegondolok, hogy tudnám-e mind használni azt amit kapok. Néha, a megrendeltek meglepetésdobozokból sem sikerül mindent elfogyasztanom. :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sok beauty kalendáriumos videót nézegettem, úgy vettem észre, hogy mini vagy utazó kiszerelésű termékek lapulnak ezekben a dobozokban, így számomra nem lenne nehéz egyik terméket sem elhasználni. De inkább az árak, amik még visszatartottak idén, talán jövőre rászánom magam egy szépség kalendáriumra :).

   Törlés
 2. Az a bakancs! *.* A gyertya nekem is nagyon szimpi, egyszer volt egy BBW gyertyám évekkel ezelőtt, valamelyik karácsonyi illat, az nagyon kellemes volt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Komolyan? Akkor be fogok ruházni egyre, mert Katy mesélte, hogy némelyik elég hisztisen viselkedik. :)
   A bakancs, pedig *-*. Tuti megveszem jövőre, nem tudom Martens nélkül élni. :)

   Törlés