Hajápolás | Nivea micellás sampon

Nyár óta használom a Nivea micellás samponját, amelyet az időtájt hatalmas érdeklődés övezet. A testvéréről már írtam egy korábbi posztban, ezért is döntöttem úgy, hogy a vízililiom-kivonatot tartalmazó kiadásáról is megosztom a tapasztalataimat. 


A csomagolásnak semmiben sem más kialakításra, mint a többi Nivea micellás sampon, csak a kupak színe különbözteti meg őket egymástól. A billentős kupak ebben az esetben is remekül bevált adagolás tekintetében. 

A termék ez esetben is átlátszó és ugyanolyan géles állaga van, mint a citromfüvesnek. Az illata kellemesen virágos, nem mondanám túl intenzívnek, ettől függetlenül törölközés után érezni a hajon. A derékig érő hajamra nagyjából egy-egy diónyit szoktam eloszlatni, kellemes képes habot képez, amellyel alaposan meg tudom tisztítani a hajamat és a fejbőrömet a szennyeződésektől. 
Már hajmosás közben érzem a sampon hidratáló hatását, hajszárítást követően pedig meglepően puha tapintású a hajam. Az edzések miatt minden másnap hajak kell mossak, így nem érzem, hogy jobban zsírosodna a hajam a sampontól.
A leírás szerint erősíti a hajat és rugalmassá teszi őket. A rugalmasság az valóban helytálló, ellenben nem lett több hajam és erősebb sem, mióta ezt a sampont használom. 


Összességében mindennapos hajmosásra bevált a vízililiomot tartalmazó Nivea micellás sampon. Azon kívül, hogy extra puha tőle a hajam és alaposan tisztít, más pozitívumot vagy extra tulajdonságot nem tudok elmondani róla. Az illata kellemes és aznap még bőven lehet érezni a hajban. Aki szilikonmentes termékekre esküszik hajápolás terén, annak bátran tudom ajánlani a márka micellás samponjait. 

A Nivea micellás samponokat megtaláljátok a Notino webshopjában 400 ml-es változatban 1090 forintért, amely ár-érték arányban szerintem megéri. 

Nincsenek megjegyzések