Újdonság a polcomon | Mandulina kozmetikumok

Örömmel tölt el, hogy egy újabb magyar márkát mutathatok be Nektek! A Mandulina mögött egy csodás nő áll: Kriszti. Termékei nem csak szeretettel, hanem gondos odafigyeléssel és kézzel készülnek, minőségi bio alapanyagokból.
És miért Mandulina? Mert minden kozmetikum tartalmaz mandulaolajat, amely kíváló hatással van a bőrre és a hajra egyaránt. 


Nagyon tetszik a címékék közti harmónia, hiába mindegyik más és más, abszolút felismerhető számomra a márka. A flakonok minősége is kifogástalan, úgyhogy abszolút meg vagyok elégedve a külső koncepcióval. 

Mandulina arctisztító hab


Nem emlékszem, hogy próbáltam volna magyar márkától arctisztító habot, így nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen az általam próbáltakhoz viszonyítva. Azt kell mondjam, hogy bőven hozza a külföldi vagy nagyobb márkák szintjét, hiszen kemény, ugyanakkor gyengéd habot képez és egy-két pumányival már elegendő mennyiséget nyerünk ki a lemosáshoz. Nagyon enyhe, mentolra emlékeztető illata van.
Én száraz vagy enyhén nedves bőrre szoktam felvinni, alaposan eldolgozom a habot az arcbőrömön, majd langyos vízzel lemosom. 
A bőrömet abszolút tisztának érzem, bár egy ici-picit húzódik a szárazabb részeken, de a zsíros vonalakban viszont nem érzek ilyet. Hidratálás után viszont abszolút kezelhető ez az enyhe húzódó érzet.
Már elég régóta használom reggel és este, semmilyen irritációt nem vettem észre, mindennapos arclemosásra tökéletes.

Mandulina Q10 + koffein szemgél


Így harminc felett (még ha nem is látszik) már mindenképpen kell egy megbízható szemkörnyékápoló. Igazából még ráncom nincsen sehol, szerintem ezért is néz mindenki tíz évvel fiatalabbnak a koromnál, de azért hajlamos kicsit ellilulni a szemem alatt, ha nem alszom eleget. 
Nagyon praktikus a gél tubusa (üvegből van), a görgőfejnek köszönhetően könnyen el tudjuk oszlatni a terméket a szemünk környékén, valamint én ilyenkor úgy érzem, mintha kicsit simítaná is a bőrt. Nagyon jó érzés vele reggelente bekenni vele a szemem környékét és úgy vettem észre, hogy rendszeres használat mellett valóban halványít a lila, enyhén karikás szemeimen. Illatot vagy bármi mást nem szoktam érezni használat közben. A bőröm pedig pillanatok alatt beszívja a gélt. 

Mandulina Aloe + uborka arctonik


Egy jó tonik mindig kell az arcápolási rutinhoz. A Mandulnia tonikja nyugtató aloe verát tartalmaz, amely igencsak jól jön a környezeti szennyeződések ellen. Spray szórófejjel rendelkezik, ezért érdemes a termékből a vattakorongra fújni egy keveset, majd áttörölni vele az arcot. Mindennapos toniknak kiváló, a napi szennyeződéstől megtisztítja az arcbőrt és valamennyire nyugtatja is azt. Nagyon enyhe uborkás illata van, amely szinte azonnal elillan áttörlés után. Szintén nem tapasztaltam semmilyen irritációt hosszú távú használat mellett.

Mandulina mandula + szilva testápoló


Igazából engem mindennel le lehet venni a lábamról, amely tartalmaz mandulát, főleg ha illatban is megjelenik. A szilvaillat is igen különleges helyet foglal el a szívemben, úgyhogy biztos voltam benne, hogy a kettő aroma kombinációja ütős lesz. És igazam is volt. Csodás marcipános-szilvás édességre emlékeztet, amely így ősszel abszolút aktuális számomra. 
A testápoló állaga kicsit sűrűbb, ugyanakkor nagyon könnyen kenhető és hamar szívódik a bőrbe, csodás marcipán-szilvaillatot hagyva maga után. A hidratálásával tökéletesen elégedett vagyok, hiszen az én normál bőrömet feltölti, valamint szőrtelenítés után is megnyugtatja a szőrtüszőket. 
Igazából elég lenne használnom minden másnap, mert annyira jól hidratál, de az illata miatt mindennap bekenem vele magam. 


Összességében egy újabb szuper magyar márkával találkoztam, amelynek nem csak a neve cseng jól, hanem valóban hatásosak a bőrre nézve, legyen szó arcápolásról vagy testápolásról. Mindegyik termékekkel nagyon elégedett vagyok, de leginkább a szemkörnyékapoló és testápoló az, amelyről úgy gondolom, hogy nem szeretném nélkülözni a polcomról a továbbiakban. 
A Mandulina termékekért látogassatok el a márka Facebook oldalálra és nézzetek szét a további termékek között. 

Nincsenek megjegyzések