2018 | Manikűrök Born Pretty Store termékekkel

A héten érkezett egy Born Pretty Store tesztcsomagom, amely egy lemezt és két körömlakkot tartalmazott. Elég vegyesek az érzéseim a termékekkel kapcsolatban és sajnos volt csalódásom is. Természetesen már készülök az ünnepekre is, hiszen ha még most rendeltek, akkor biztosan ideérnek az ünnepekre. Nagyon vártam a Sandstorm nevezetű lakkot, mert különlegesnek tartom a színét, igazán őszies darab. Ráadásul  ezek a holografikus igazán jól működnek mostanában a BPS háza táján. 
A promóképeken abszolút olyannak tűnik, mint az őszi avar, úgyhogy nagyon vártam, hogy felkenjem. 
Fekete alapra kentem a lakkot, mert nem voltam benne biztos, hogy fedni fog két vagy akár három rétegben. Végül kipróbáltam önmagában is a lakkot, de 3-4 rétegben fel kellett kenjem és a száradása nem egyenlő egy Picture Polish lakkjával. A képeken egy réteg fekete alap van és két réteg Sandstorm. Nagyon elégedett vagyok ezzel a lakkal, szerintem csodás színekben pompázik. 


Ősszel jelentek meg az új nude árnyalatú lakkok a BPS-nél és mivel lehetőségem volt választani egyet, így esett a Sweet Enough árnyalatot választottam, rózsaszín, nude is úgy gondoltam, hogy pont nekem való. Az ecsettel és a kupakkal nincsen baj, de az állaga rettenetes. Olyan, mintha gumit kennék fel a körmeimre. Hiába vártam a rétegek között több időt, foltosan fedett, az alsó réteget összerántotta. Botrányos. Nem is lett szép a lakkozásom. Nagyon sajnálom, mert szerintem illene hozzám, de valószínűnek tartom, hogy soha többet nem próbálom felkenni. Végül, de nem utolsó sorban egy pulcsimintás lemezt választottam. Idén több ünnepi manikűrt tervezek magamnak készíteni és úgy gondoltam, hogy ezek a minták ideálisak lesznek. Egyetlen egy dolog tetszik a lemezben, még pedig a tokja, nagyon tetszik az új téli BPS külső. A minták minőségével egyébként nincsen baj, de olyan nagyok, hogy szerintem 10 centi hosszú és legalább ilyen széles köröm kell hozzá, hogy egy-egy minta felférjen. Óriásiak a minták és ezt nem is tudom odatenni, mert a BPS esetében nem találkoztam még ezzel. 
Nagyon sajnálom, mert csak részletekben fogom tudni kihasználni ezt a lemezt. 
Összességében, a Sandstormon kívül igazán melléfogásnak érzem ezt a tesztcsomagot. A lemezről a minták túl nagyon, a rózsaszín nude lakk botrányosan rossz minőségű. Viszont a holografikus lakkjait a márkának szívből tudom ajánlani és a kisebb mintájú lemezeket is. 

3 megjegyzés

 1. Tényleg kár a lakkért és a lemezért is..... Mindkettő szépnek tűnik, de ezek szerint használat közben már nem annyira. Sajnos, nekem is van egy lakkom ebből a lehúzható sorozatból, még nem kentem, de az is olyan, mint a gumi. \-:

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon. Évek óta nem kellett csalódjak BPS cuccban, úgyhogy eléggé értetlenül állok a dolgok előtt.
   Borzalmas, amúgy maga az ötlet jó lenne, de használhatatlan konkrétan.

   Törlés
 2. the nails are so cute

  Have a lovely week
  latest post:
  https://www.melodyjacob.com/2018/11/5-best-bras-for-women-with-small-breast.html

  VálaszTörlés