Pixibox by Avon

Ma egy szuper meglepetésben volt részem, délelőtt csengetett a futár és ezt a nem várt meglepetést hozta. Idén ősszel az Avon és Magyarország első meglepetésdoboza a Pixibox kollaboráltak és így született meg az első Pixibox, amelyben kizárólag Avon termékek szerepelnek. 
Aki esetleg még nem kapta meg a dobozát és nem szeretné megtudni a tartalmát, az ne kattintson a tovább gombra!


Természetesen én is láttam, hogy lesz Pixibox és Avon együttműködés és kíváncsi voltam, hogy milyen termékeket rejtettek el a dobozban. Nézegettem Instán, hátha kirakta valaki már a doboz tartalmát, de sikertelen volt a próbálkozásom. Most már utólag nem is bánom, mert abszolút meglepetés volt most nekem is a tartalom.
Muszáj megemlítenem, hogy a box mostani csomagolása csodálatosan szépre és ízlésesre sikeredett, úgyhogy mindenképpen meg fogom tartani tárolás céljából. 
Összesen hat terméket tartalmazott a doboz, amelyből négy teljes és kettő mini kiszerelésű kozmetikum. A teljes kiszerelésű termékek között volt az Avon újdonsága a Justine Tissue Oil, amelyet én már az őszi sajtóeseményen megismertem és már akkor a szívembe zártam. Az olaj egyik különlegessége, hogy négy különböző olaj kombinációjából áll: mandula-, szezám-,búzacsíra-, kukoricaolaj, melyek segítenek a hegek és terhességi csíkok halványításában. Erről az olajról írni fogok mindenképpen részletesen a blogon, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit tud. Az ajánlott fogyasztói ára 15.300 forint. Már emiatt is megérte a dobozt megvenni.
Anew arctisztító balzsam is helyet kapott, pár hónappal rukkolt elő vele a márka és a bloggerek körében is nagy népszerűségnek örvendett. Én is kipróbáltam és nagyon szerettem, valóban leoldotta a sminket és eltávolította a napi bőrszennyeződéseket. Ajánlott fogyasztói ár: 3.500 forint.
A következő teljes kiszerelésű termék is szintén az Anew vonalból került a dobozba, méghozzá a Clinical Defended & Repair arctisztító maszk antioxidánsokkal. A termék kaolin agyagot tartalmaz, amely segít eltávolítani a szennyeződéseket és a felesleges faggyút. Még nem próbáltam korábban ezt a maszkot, de kíváncsivá tett. Ajánlott fogyasztói ára: 3.099 forint.
Végül, de nem utolsó sorban az Anew Essenctial Regeneráló fátyolmaszk is a teljes kiszerelésű termékek között szerepel. Nagyon szeretem a fátyolmaszkokat és eddig csak koreait és japánt próbáltam, kíváncsi vagyok, hogy az Avon maszkja miként fog beválni. Szerintem a karácsonyi hajtást megelőzően fogom bevetni, hogy ha esetleg nem jutna időm extra ápolásra, akkor üde bőrrel várjam az ünnepeket. Ajánlott fogyasztói ára: 1.099 forint.
A két deluxe mini termék szintén az Anew vonalból került ki, méghozzá a Vital Perfect Skin nappali és éjszakai krémje. A leírás szerint mindkét termék bőrfiatalító komplexet tartalmaz, amely nem csak a hidratálásban, hanem a bőr védelmében is fontos szerepet tölt be. A nappali krém SPF 25-öt tartalmaz. Ajánlott fogyasztói áruk: 2.899 forint. 


Összességében szerintem nagyon-nagyon jó lett az Pixibox x Avon együttműködése. Már az új olajért megérte és megmondom őszintén nem gondoltam volna, hogy ennyire drága újdonságot betesznek majd a dobozba. Az arclemosó balzsamot egyszerűen imádtam és örülök, hogy van belőle egy újabb tégely a polcon. Ráadásul négy kozmetikum még számomra is újdonság, úgyhogy már a mai napon belevetem magam a tesztelésbe. 

2 megjegyzés

  1. Az olajon én is nagyon meglepődtem! Kíváncsi leszek, hogy mit tud, bár az összetevőket nézve azért érzek egy kis csalódást: Paraffinum Liquidum elég előkelő helyen szerepel.... De vannak pigmentfoltjaim, a hegek régiek, azzal már nem tud mit tenni, de a többire kíváncsi vagyok nagyon. (-: Eddig még a kaolinos maszkot és a két mini krémet próbáltam ki, hát nem tűnnek rossznak de nem venném újra őket......

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó lett ez a doboz, végre valami, ami nem okoz csalódást...Csak azért nem sajnálom, hogy nem rendeltem meg, mert szinte mindent próbáltam már a termékek közül :)

    VálaszTörlés