Hello ősz! | Avon szeptemberi újdonságok

A legkedvesebb illataim ősszel látnak napvilágot. Nem történt ez másképp sem az Avonnal, ugyanis csodás illatokkal kényeztetnek minket szeptemberben. A nappalok egyre rövidebbek és hűvösebbek, ezért indokolt a hét nagy részét egy kád fürdővízben tölteni. Ehhez a relaxáláshoz ajánlok most három terméket az Avon szeptemberi kínálatából. 

A márka habfürdőit kiemelkedően jónak tartom, ráadásul a szuper minőség mellett rengeteg illat közül választhatunk. Szeptemberben két új illattal bővült a habfürdő kollekció. Az egyik almás süteményillatú a másik rágógumi-illatú. Mindkét termék a gyermekkor illatait és ízeit próbálja feleleveníteni, azt kell mondjam, hogy sikerrel. Ahogy már megszokhattuk a habfürdők óriási habokat képeznek, igen csekély mennyiségből akár. Minél több és nagyobb habot akkor kapunk, ha minél nagyobb nyomásban folyik ki a víz a csapból. A meleg víz nálunk nem jön olyan nagy hévvel, ellenben tűz forró, úgyhogy akkor keletkeznek a jókora habok, amikor a hideg vizes csapot nyitom meg. Mindkét habfürdő illata csodálatos, sőt tökéletes. Az almás sütemény, valóban almás sütemény, míg a rágógumi hűen tükrözi a kerek és színes rágók illatát. Ezek a csodás aromák még órákig érződnek a fürdőszobában. 
Régebben tusfürdőnek használtam ezeket a termékeket, ezért hosszú évek elteltével újra kipróbáltam ily' módon. Azt kell mondjam ugyanolyan szuperek, mint régen. Kellően tisztítanak, nem szárítanak és órákon át érzem a bőrömön a kiválasztott illatot. 


A habfürdőkön kívül test-és fürdőolajok is megjelentek az elmúlt két hónapban. Elsőként a Blissfully Nourishing illatot választottam még októberben. Nagyon szeretem ezt az illatú termékcsaládot. A tökéletes őszi illat. A leírás alapján tartalmaz sheavajat, amelytől kissé maszkulin jellege lesz a terméknek, de én pont ezt szeretem benne. 
A másik illat, amit választottam a Relaxing Thailand. Ennek a termékcsaládját is nagyon kedvelem, csodás virágos-nőies illatkategóriába tartozik, emellett relaxáló hatása is van. 
Mindkét olaj többfunkciós, használható kádfürdőbe és vizes bőrre kenve, mint testápoló. Kádfürdéshez egy nagyobb mennyiségű olajat adagolok, mert elég nagy a kádunk. Mindkét termék opálossá színezi a vizet és enyhén érezni is az illatukat. A hidratáló hatást nem igazán érzem, úgyhogy kádba szerintem felesleges elpocsékolni ezeket a kozmetikumokat. Ellenben testápolóként tökéletesen funkcionálnak. Vizes bőrre kell felvinni tetszőleges mennyiségű olajat, majd várni pár percet és lemosni. Törölközés után hidratált és illatos bőr fogad. A test -és fürdőolajokat megtaláljátok a szeptemberi katalógusban 1399 forintért, a habfürdőket 599 forintért.

Ti milyen újdonságokat próbáltatok a márkától? 

2 megjegyzés

  1. Végre van tanácsadónőm. Nekem minden újdonság, a piros címkés hajszérummal most nagyon elégedett vagyok. Rendeltem lakkokat is :) A fürdős cuccok annyira nem vonzanak, még mindig Original Source-rajongó vagyok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt a hajszérumot még nem próbáltam. Régebben a zöld kupakosra voltam rákattanva. :) Én imádok kádban dögleni :D.

      Törlés