Újdonság a polcomon | Évca Natural fürdőtermékek

Folytatódik az Évca Natural újdonságairól szóló posztok. Az első részét ITT tudjátok elolvasni. A mai bejegyzésben a fürdéshez való kozmetikumokat vettem górcső alá. Már nagyon kíváncsi voltam, hogy ezek a termékek miben változtak meg a régebbi kiadáshoz képest. A márka továbbra is natúr összetevőket tartalmaz, valamint kézzel készülnek és vegánok.


Tavaly kétféle illatú tusfürdőt próbáltam ki és emlékeim szerint igencsak megkedveltem őket. A címkén kívül semmi nem változott a terméken, még a billentő kupak megoldás is ugyanaz és a flakon minősége is, valamint továbbra is 250 ml mennyiséget kapunk.
Használat előtt érdemes a tusfürdőt összerázni, hiszen ha pár napig nem használjuk a benne lévő komponensek kettéválnak.
Nagyon szeretem a levendulát, főleg a nyugtató hatása miatt és valljuk be többségünknek elég stresszes az élete. Feszültebb estéken mindig levendulaillatú termékkel nyugtatom le az idegeimet. Az Évca levendulaillatú tusfürdője hűen tükrözi a növény aromáját. Remekül habzik és nem szárítja a bőrömet. A levendulaillat pár percig még lehet érezni a bőrön is, a fürdőszobában tovább megmarad az illatfelhő. 


Sokan nem szeretik a szappanokat, de nyáron nekem jobban esik ezekkel fürdeni. A kókuszos forrócsoki szappan kartondobozban érkezik a márkára jellemző címkével Ami a legjobban tetszik a szappanban, hogy látszanak az olvadt csoki részek, illetve az, hogy kókusz reszeléket tartalmaz. A kókusz reszeléknek köszönhetően mindennapos gyengéd radírozásban van része a bőrömnek. A szappan könnyen habzik, az állaga krémes. Hidratálni ugyan nem hidratál, de a bőrömet nem szárítja. Az illata inkább kókuszos, de ez semmit nem von le az illatélményből. 

Az intim lemosók használatáról megoszlanak a vélemények, én azok közé a lányok közé tartozok, akik el nem tudják képzelni az életüket intim lemosó nélkül. Ezekkel a fajta lemosókkal kapcsolatban legalább egy évtizedes tapasztalattal rendelkezem. Sokkal komfortosabban és tisztábbnak érzem magam ezeknek a termékeknek a használatával. 
Lehetőségem volt kipróbálni Évca Intim mosakodó habját, amely annyiban újdonság volt számomra, hogy hab állagú termékkel még nem volt dolgom az intim területek tisztítását illetően. 
A kiszerelése praktikus, hiszen pumpás adagolójával könnyen sikerül a megfelelő mennyiséget eltalálni. Két pumpálásnyit oszlatok el a kezemen, majd megmosom vele a kívánt területen. Az állaga valóban hab, az illata enyhén eukaliptuszos a teafa miatt. Szerencsére egyáltalán nem irritál, azt hittem, hogy a teafára érzékeny leszek, de szerencsére nem. Egyébként jól tisztít, megadja azt a komfortérzetet, amelyet egy lemosótól elvárok. Egy ilyen flakon nagyjából 2-3 hónapra elegendő mennyiséget tartalmaz. 

Összességében csak jó benyomásaim születtek a megújult Évca Natural kozmetikumokról. A tusfürdővel nagyon jól esik a fürdés egy fárasztó és stresszes nap után. A szappant nyáron nagyon szerettem használni, hiszen a bőrömet is radírozza, valamint kellemes kókuszillata van.
Az intim lemosó pedig tökéletesen hozza azt, amit elvárok egy ilyen jellegű terméktől. Nem irritál és komfortosan érzem magam.

Nincsenek megjegyzések