IsaDora őszi újdonságok

Az IsaDora ismét fantasztikus termékekkel készült az őszre, szebbnél szebb dekorkozmetikumok közül válogathatunk. De nem csak az aktuális évszak színei közül szemezgethetünk, hanem például a megújult Perfect Moisture Lipstick & Perfect Matt Lipstick rúzsok közül, valamint sportolók számára is kifejlesztettek egy alapozót, amely intenzív edzés közben is a helyén marad. 


Novembertől kapható a Face Wheel all-in-one paletta, amellyel komplett arcsminket készíthetünk. A palettában öt dekorkozmetikum egyesül, egy primer, egy kontúr, egy brozner, egy highlighter és egy pirosító. A csomagolás végtelenül egyszerű, de mégis minőségi hatást kelt. Nagyjából tenyérnyi nagyságú, ezért kis helyen is elfér és napközben felfrissíthetjük a sminkünket, vihetjük bárhová magunkkal. A primer krémes formula, míg a brozner, kontúr, a pirosító és a highlighter púder állagú. A primer használható akár egész arcon is, de kisebb területekre is tudjuk használni, főleg a zsírosodásra hajlamos részeken. Minden bőrtípusra használható. Illatanyag-mentes.
Ajánlott fogyasztói ár: 10600 forint. Októbertől már az üzletekben az új IsaDora alapozó az Active 24 hrs, amely elsősorban aktív életet élőknek lett kifejlesztve. Végre egy alapozó, amelyet bátran használhatunk sportolás közben, hiszen izzadásgátló, valamint vízálló, páraálló és nem kenődik el.  Olajmentes, hidratáló hatású és minden bőrtípusra használható. 
A csomagolása számomra innovatív és praktikus hiszen a pumpás kiszerelés miatt könnyen adagolható a termék. Az alapozó állagát közepesen hígnak mondanám, könnyű eldolgozni és szépen rétegezhető. A fedése a közepes és az erősebb között van, de abszolút természetes hatású. Az egyik legjobb tulajdonsága, hogy nem ragacsos, így nem feltétlenül kell púderrel fixálni A tartóssága is elképesztő számomra, mert 5-6 óra elteltével is makulátlanul fent marad az arcomon és egyáltalán nem oxidálódik. A finise bársonyos, abszolút természetes hatása van. Hat árnyalatban kapható, sárgás és rózsaszínes bőrtónusra is. 
Kiszerelése 35 ml, az ajánlott fogyasztói ár 8200 forint. 
Illatanyag-mentes.A márka is megjelent a Light Up nevet viselő szivacsos applikátorral ellátott korrektorral, amely elfedi finomabb ráncokat, a bőrhibákat és világosítja a szem alatti területeket. Rugalmas textúrájának köszönhetően a bőrre szinte ráolvad. A használata nagyon egyszerű, a szár eltekerésével könnyen tudjuk adagolni a korrektort. Nem kell belőle sok, valóban elfedi a kisebb és nagyobb bőrhibákat egyaránt. Öt árnyalatban kapható és ebben a hónapban jelent meg. A kiszerelése 4,2 ml, az ajánlott fogyasztói ár 5600 forint. 
Illatanyag-mentes.A Roll-On Eyeliner egyedi kialakítású szemhéjtus. Ezt az egyediséget a görgős applikátorának köszönheti, amelynek segítségével könnyen húzhatunk egyenes és precíz tusvonalat. A görgős fej, nagyon vékony és kicsi, így valóban könnyen tudunk egyenes és vékony vonalat húzni a szempillatőbe. Hihetetlenül pigmentált, elég egyszer végig húzni, pár másodperccel később mattra szárad. Vízálló és tartós formula. Illatanyag-mentes.


Új árnyalatok a Perfect Eyes mono szemhéjpúdereknél. Cuki és mágneses záródású kiszerelés mellett a már megszokott  kiváló IsaDora minőséget nyújtják. A formulája selymes, nagyon könnyen siklik a szemhéjon, emellett rendkívül pigmentált és könnyen satírozható. Többféle finis kapható: matt, gyöngyházfény, króm és glitteres változatban. Illatanyag-mentes.


További újdonságokért látogassatok el a https://www.douglasshop.hu/ oldalra.
Kövessétek a márka Facebook oldalát: https://www.facebook.com/IsaDoraMagyarorszag/
Valamint az Instagram oldalát: https://www.instagram.com/isadora_magyarorszag/

Nincsenek megjegyzések