Újdonság a polcomon | X Beauty Group CND körömlakkok és kozmetikumok

Az X Beauty Groupról úgy gondolom, hogy elég nagy lefedettséggel bír, hiszen nem csak lakkok és a hozzátartozó kiegészítő termékek kaphatóak a kínálatban, hanem testápolási szerek, kézkrémek, fixálók és akár körömnyomdalemez is. Ráadásul minőségi oktatásokat is szerveznek műkörmösök vagy leendő körmösök részére.
A mai posztban viszonylag sok minden kerül bemutatásra, ezért úgy gondolom, hogy ha nem is minden terméket, de nagy részüket most ti is meg tudjátok ismerni.
Első körben három körömlakkot és a hozzájuk tartozó alap-, és fedőlakkról szeretnék szót ejteni. A CND Creative Play lakkok nagy kiszerelésben kaphatóak, közel 14 ml. Az üveg kerekded, az kupak műanyag, amely lakkozás közben igazán kézre áll. Az ecsetet átlagos kialakításúnak mondanám, ennek ellenére nagyon könnyű vele precízen felvinni a kiválasztott színt a körmeinkre. 
Az első árnyalat, amelyet kipróbáltam, ez a csodás púderrózsaszín Tickled. Mielőtt felkentem volna ezt a színt, a saját alaplakkjával biztosítottam alapot a manikűrnek. Az alap enyhe nude színt ad a körmöknek, amelyen a kiválasztott rányalatunk még szebben terül, ráadásul tartósabbá is teszi a lakkozásunkat. 


A lakk két vastagabb vagy három vékonyabb rétegben csodásan mutat, sajnos a képen nem látszik, de apró ezüst flakie-k dobják fel, az amúgy tavasziasan pasztell árnyalatot. A lakk a vártnál is gyorsabban szárad. Természetesen a saját Creative Play fedőlakkjával fixáltam a színt, amely egy fényes réteggel vonja be, illetve a fedőlakk használatával meghosszabbíthatjuk a manikűr élettartamát.
Az Creative Play alap-,és fedőlakkot duóban megvásárolható az üzletben és a webshopban is. 


A másik általam választott árnyalat egy igazi jolly joker kék számomra az Isle Never Let You Go. A lakk különlegessége nem csak a csodás világos árnyalatában rejlik, hanem a lilás, rózsaszínes shimmer jellegű szilánkokban. Szerintem igazán különlegessé teszi ez a manikűrt, én egyik lakk esetében sem éreztem ezek miatt a kis extrák miatt további díszítést. 
Erről a színről is ugyanaz elmondható, mint a fent említettről, gyorsan szárad és érdemes ehhez is használni a saját alap-, és fedőlakkját. Az egyetlen különbség a rétegek számát illet, nekem három réteg kellett a tökéletes fedéshez. 
Mindkét lakk tartóssága kiemelkedő, a negyedik nap csak azért untam meg, mert szerettem volna más színnel kifesteni a körmeimet. Nem kopik, nem pattog, megbízható lakkok.
Az áruk 1890 forint. A Vinylux kiadású lakkok elnyerték a Cosmo Beauty Awards díját, ez is bizonyítja, hogy nagyon jó minőségű lakkokról van szó. Az általam választott árnyalat a Nordic Lights nevet viseli, amely valóban illik rá. A Vinylux lakkok különlegességei, hogy amellett, hogy ápolják a körmöket, nem igénylenek alaplakkot, ráadásul nyolc és fél perc alatt UV vagy LED lámpa nélkül tökéletesen megszáradnak, így a géllakkokra emlékeztető fedést biztosítanak. 
A Nordic Lights jelly jellegű, két rétegben tökéletesen fed és nem kell belőle vadászni a holografikus szilánkokat.
A Vinylux lakkok 15 ml-es kiszerelésűek és 2990 forintba kerülnek.A hozzá tartozó Vinylux fedőlakk pedig maga a csoda. Az új kedvenc fedőlakkom lett, mert amellett, hogy csodás csillogást ad a lakknak és elmélyíti a színét, a vastag, ugyanakkor rugalmas réteggel vonja be a lakkozást, amelynek köszönhetően valóban hét napig tartós maradt rajtam a szín. Bevallom őszintén más márkákkal is kipróbáltam ezt a Top Coatot és tökéletesen bevált, úgyhogy végre megtaláltam a tökéletes fedőlakkot. 
A fedőlakk 2990 forint és 15 ml.


Volt szerencsém többféle körömápoláshoz tartozó kozmetikumot is kipróbálni, ezek közül az egyik a Cutile Eraser, amely a körömágybőrét kíméletesen távolítja el a benne lévő AHA savnak köszönhetően. Nagyon szeretem ezt az oldót, mert nagyon kíméletes a körömágyamhoz, pár perc alatt könnyedén tudom eltávolítani a felesleges bőrt, ráadásul nagyon jó illata van. 
A kiszerelése 15 ml és 2390 forintba kerül. 
Elmaradhatatlan a kellék a körömlakk lemosó, amely az Offly Fast nevet viseli. Számtalan körömlakk lemosót próbáltam már, de ez felmúlta az elvárásaimat, olyannyira, hogy már újra is vásároltam. Amellett, hogy tökéletesen távolítja el a körömlakkot, nagyon kíméletes a körmökhöz. Amit még ki tudok emelni azon kívül, hogy kevés is elég belőle, az az illata. Az első lemosó amelynek kifejezetten szeretem az illatát. 
Többféle kiszerelésben kapható.
A következő termék egy Scrub Fresh nevet viselő zsírtalanító. Ezt a terméket minden lakkozás előtt érdemes használni. Elég egy kis mennyiséget a vattakorongra tenni és végig dörzsölni vele a köröm felületét. Ez jobb tapadást biztosít a lakkoknak, valamint a megakadályozza a levegősödést. Szintén több méretben kapható. 
Végül, de nem utolsó sorban a megfelelő körömágybőr ápolása sem elhanyagolható tényező, mert egy repedezett, csúnya körömágynál számomra visszataszító látvány. A Solar oil tökéletesen hidratálja a köröm körüli bőrt, ráadásul hosszan tartó a hatása. Én két-három naponta szoktam alkalmazni a használatát. Jojobaolajat és E-vitamint tartalmaz. Az illata pedig csodás édes marcipán. Az egyik kedvencem. 


Ha már végeztünk a körmeink ápolásával és ki lakkozásával, akkor lezárásként egy szuper CND Scentsations kéz - és testápolót használjunk. Én egy 59 ml-es mandarin és citromfüves illatot választottam, mert nagyon szeretem a citrusos illatokat. A krém könnyed állagú és könnyen beszívódik. A hidratáló hatásával tökéletesen elégedett vagyok és hosszú távú használat mellett semmilyen irritációt nem tapasztaltam. Az illata sokáig érződik a bőrön. 
A testápolók többféle illatban és kiszerelésben kaphatóak. 


Összességében nagyon-nagyon pozitív benyomásaim vannak a CND-vel kapcsolatban. Nincsen olyan termékük, amely ne vált volna be hosszabb távon. Kiemelni nehezemre esik ezek közül bármit is, hiszen egyformán jól teljesítenek. Rengeteg árnyalat és illat közül választhatunk, biztos vagyok benne, hogy más is megtalálja a maga kedvencét.


Nincsenek megjegyzések