Az ősz illata | Yves Rocher Mon Evidence

Még ősz elején került az Yves Rocher virtuális és a márkabolt polcaira a Mom Evindence parfüm. Évek óta használom a márka illatait, de akik régebb óta olvasnak biztos tudják, hiszen számtalanszor  volt erről szó a blogon. A mai posztban a Mom Evindence-ről lesz szó.Ránézésre és első szaglásra is azt a benyomást kelti ez az illat, hogy inkább tavaszra való, mint őszre. A doboza csodaszép, igazán elegáns és kifinomult, ahogy a márkára jellemző. Maga az üveg különlegessége szerintem a fa kupakban rejlik, korábban még nem találkoztam ezzel a megoldással. 

Illatjegyek:

Damaszkuszi rózsa, pacsuli esszencia, vanília és mandarin esszenciális olaj. 

A rózsa miatt kicsit tartottam az illattól, hogy túl felnőttes lesz számomra, de nem így történt. Ahogy kifújtam próbaképp a csuklómra ragadt magával ez az erősen virágos, ugyanakkor fás aroma. Pillanatokkal később, amikor szelídül az illat, akkor jöttem rá, hogy hiába virágos kert robban szinte az arcomba, igenis megbújik benne az ősz, a vénasszonyok nyara, a simogató napsugár, a vörös és sárga színben pompázó lombkoronák. Szinte hallottam, ahogyan ropog a talpam alatt a kiszáradt avar. 
Egy-két óra elteltével a rózsás-citrusokat felváltja valami kellemes melegség, fűszeres aroma, amely a parázsló tűzre emlékeztet. Nagyon nehéz meghatározni az illatot, mert eleinte frissességet áraszt magából, majd viszonylag sokat finomodik, csendesedik. 
A tartóssága rajtam igazán kiemelkedő, mert ha reggel fújom be vele magam, akkor még este is megdicsérik itthon, hogy milyen finom illatom van. 


Összességében, lehet, hogy első szaglásra nem fogjátok érezni a különlegességét, pedig hihetetlen egyedi és összetett EDP a Mon Evindence. A rózsás akkord, színes őszi forgatagra szelídül. Rajtam eszméletlen tartós, úgyhogy szívesen nyúlok hozzá egy-egy hosszú nap folyamán. Elsősorban 20-25 feletti lányoknak ajánlom, szerintem ehhez az illathoz kell némi nőies érettség. És javaslom, hogy mindenképpen szagoljátok meg és ha lehet a csuklótokra fújatok belőle, hogy minden arcát érezhessétek magatokon, hiszen ugyanaz az illat máshogy viselkedik különböző bőrön.


A Mon Evidence illatot keressétek az Yves Rocher üzletekben vagy online, ahol most az 50 ml-es kiszerelés 8990 forint. 

Nincsenek megjegyzések