Hajápolás | Nivea micellás sampon citromfűkivonattal

A micellák gyakorlatilag mindenhova beköltöztek, nem csak az arcápolási rutinba. Amikor megjelentek a Nivea micellás samponjai nagyon kíváncsi voltam rájuk, el nem tudtam képzelni, hogyan fog ez működni a valóságban. 


A csomagolásról nem ejtenék túl sok szót, de ami talán nem megszokott, hogy billentős kupakkal van ellátva, úgyhogy könnyen adagolható a termék.

A zöld kupakos verzió citromfűkivonatot tartalmaz, amely nyugtatóan hat az érzékeny fejbőrre. Nem tartalmaz szilikont.
A sampon állaga gélszerű, könnyen felhabzik, de a szilikonmentességnek köszönhetően, inkább kemény habja van, mint krémes. Mosás közben érezhető, hogy valóban jól tisztítja a fejbőrt és a hajat is, bár lemosás után kicsit csikorgó érzetet hagy maga után. Ez a kellemetlen érzet, viszont szárítás után egyáltalán nem marad meg, meglepően puha és selymes lett a hajam. 
Úgy vettem észre, hogy kicsit kiszárítja a hajat, így akinek könnyen zsírosodó haja van, tegyen vele egy próbát, mert én egy nappal ki tudom vele tolni a következő hajmosást, mióta ezt a sampont használom. 
Az illata kellemesen citromfüves, pont annyira, amennyire szeretem. A hajamban a hajmosás napján még érzem, utána már nem igazán, ellenben ez nem von le semmit a tiszta haj komfortérzetéből.


Összességében ez a sampon kellemes csalódás volt számomra. Eddig nem szerette a hajam a szilikonmentes termékeket, de rá kellett jöjjek, hogy a Nivea Micellar samponját sokkal jobban szereti, mint a szilikonos társait. Kellemes illata van, nagyon alaposan tisztítja a fejbőrömet, ráadásul a zsírosodáson is segített. Hosszú távú használat mellett sem tapasztaltam irritációt. 

A sampon kétféle kiszerelésben kapható: 250/400 ml.
A Notino webshopjában kedvező áron, 1090 forintért juthatunk hozzá.

Nincsenek megjegyzések