Maszkmánia | Lush Mask of Magnaminty arcpakolás

A Lush Mask of Magnaminty pakolásáról bátran kijelenthetjük, hogy a márka egyik sikerterméke. Tavasz óta küzdök a hormonproblémák okozta aknéval, így öröm az ürömben, hogy kipróbálhattam ezt a híres-neves pakolást, hátha segít a problémámon. 


Mielőtt belemennék a részletekbe kétféle kiadással találkozhattok, az öntartósító és az anélküli változattal. Elvileg hatásában egyik sem különbözik a másiktól, de nincsen összehasonlítási alapom.
A csomagolás szokás szerint nem túl feltűnő, ellenben újrahasznosított a tégely, úgyhogy tettünk is valamit a környezetért, ha Lush maszkokat vásárolunk. Ráadásul, ha öt üres tégelyt visszaviszünk,akkor egy friss arcpakolást kapunk cserébe. 
Szóval a MOM a csoda hatásáról ismert a problémás bőrűek körében. Már a blogon is említettem többször, hogy amióta hormongyógyszert kellett szednem a nemkívánatos aknék újra megkeserítik a napjaimat és hát nem fogok hazudni, sokszor sírva nézek bele a tükörbe. 
Nagy reményeket fűztem ehhez a maszkhoz és azt kell mondjam, hogy amíg rendszeresen használtam valóban segített a gyulladt pattanások elmulasztásához.
A pakolás többek között borsmentát, bársonyvirágolajat, klorofilt, aduki- és ligetszépemagot tartalmaz.A színe mocsár zöld, őszintén megvallva első ránézésre nem túl biztató, de ez azért van, mert alapból nem szeretem a zöldet.
Az illata mentolos, kicsit csípős a borsmentának köszönhetően. Viszonylag vastagon kell felkenni megtisztított arcbőrre. A hatása azonnal érezhető, kicsit bizsergeti a bőrt, szerintem egyeseknél akár csíphet is, de én szeretem azt, ha érzem, hogy egy maszk dolgozik a bőrömön. 10-15 percet javasolnak, hogy hagyjuk hatni az arcbőrön, én száradásig szoktam, ami azért valamennyivel több, mint a javasolt idő. Amikor megszárad eléggé húzódik a bőr, viszont lemosás után abszolút feszesnek érzem az arcbőrömet. Amellett, hogy kisimultabb, valóban tisztább lett az arcom, mind mitesszer fronton, mind a pattanásokat tekintve. Viszonylag sűrűn kell használni, heti akár 2-3 alkalommal, így tartósan megmarad a bőr szép vagy szebb állapota.



Összességében megértem a pakolás körüli népszerűséget, mert valóban csökkenti a pattanások méretét, a pirosságot lehúzza. Az arcbőrt tisztán tartja, feszessé és üdévé varázsolja. Egy kisebb tégely bő másfél hónapig volt elég és hetente 2 alkalommal használtam. 

Nincsenek megjegyzések