Zsákmány | Notino webshop

Múlthéten érkezettek egy Notino rendelésem, úgy gondoltam Nektek is megmutatom a csomag tartalmát. 


Erősen fogytán voltak a tusfürdőim (az elmúlt öt évben ilyen még sosem volt), úgyhogy ideje volt betárazni. A I love... márkát nemrég fedeztem fel a webshopban és tudtam, hogy a nekem tetsző illatokra lecsapok. Nem mondom, meggyűlt vele a bajom, hogy melyik három illatot válasszam, végül a banános, a mangó sajttortás és a rózsaszín pillecukor mellett döntöttem. Lesz majd róluk szó a blogon, de aki addig nem tud várni, szerintem tegyen velük egy próbát. A tusfürdők 1650 forintba kerülnek/darab.
Szükségem volt dezodorra és a spray kiszerelések közül a Dove vált be a legjobban. Igazából kicsit benéztem, mert azt hittem normális deot veszek, de miután leadtam a rendelést tudatosult bennem, hogy alumíniummentes és ezeket inkább itthonra szeretem használni. Szeretnék róla posztot írni, ahol az alumíniumot tartalmazó testvérével hasonlítom össze. A dezodor 1290 forintba kerül.
Szükségem volt egy sminkfixálóra is, hosszas nézelődés után úgy döntöttem a Revolution Pro Supreme Matte-nak adok egy esélyt. Egyelőre még nem sokat próbáltam, így nincsen benne messzemenő tapasztalatom, hogy vajon jó-e, de lesz róla szó a blogon. A fixáló 2390 forint.
Spirálra is szükségem volt és már egy ideje szemezem a L'oreal Paradise Extatic dekorkozmetikumával. Párszor már használtam és eddig elégedett vagyok vele, szintén olvashattok majd a későbbiekben erről a termékről a blogon. A spirál 3090 forint.


Rendeltem a fogkefémhez pótfejeket, különösebb oka nem volt, hogy ezt a fajtát választottam. Viszont arra rájöttem, hogy sokkal jobbak az elektromos fogkefék, mint az egyszerűbb (manuális) társaik. Két darab fogkefe fej 2840 forintba került.
Végül, de nem utolsó sorban úgy döntöttem kipróbálom a Garnier szemrevaló maszkjait. Igazából ez már impulzus vásárlás volt a részemről. Tervezek majd írni ezekről a maszkokról, kíváncsi vagyok, hogy miként válnak be. Mindkét maszk 740 forintért kapható.

Nincsenek megjegyzések