Fixálás | Revolution Pro Supreme Matte sminkfixáló spray

Pár héttel ezelőtt vettem észre a Notino webshopban, hogy a Revolution márka is megjelent egy sminkfixáló sprayjel, számomra kedvező áron. Igazából magát a márkát nem ismerem túlzottan, úgyhogy fogalmam sem volt mégis mire számítsak, de sürgetett az idő, hiszen erősen kifogyóban volt a korábbi fixálom.


A Revolution Pro Supreme biztosan nem a csomagolásával fogja magára felhívni a figyelmet, de jelen esetben nem zavar, hogy abszolút egyszerű színvilággal bír. Egyelőre a műanyag flakonnal és a spray kiszereléssel is elégedett vagyok, valamivel több, mint egy hónapja használom, de még mindig nem törtem el semmilyen tartozékát. 
A szórófej is teljesen jól működik, egységesen lehet vele mindenhol fixálni a sminket. 
A jó hír az, hogy illatanyagmentes, a rossz viszont, hogy van benne alkohol, de nem vettem észre, hogy szárítaná a bőrömet, viszont akinek ez számít ezt vegye figyelembe vásárlás előtt.
Minden sminkelés után használom, miután mindennel kész vagyok, fújok párat az arcomra, nagyjából 15-20 centi távolságból, természetesen a szemem csukva tartom a művelet közben. A permet egyenletesen oszlik el és szinte azonnal eltűnik a bőrön. Megszünteti a púder okozta porosságot, ugyanakkor természetesen matt végeredményt hagy. Úgy vettem észre, hogy azon kívül, hogy egységesíti a sminket és nem lesz maszkszerű a végeredmény, de tartóssá is teszi azt. Egyáltalán nem aggódom a makeup miatt, mert tudom, hogy hosszú órákon keresztül szuper tartós lesz a végeredmény. Összességében meglepően jó fixálónak tartom, valamiért jóval kevesebbet vártam tőle, mint amit nyújtani tud. Nem egy márkát használok sminkeléskor, de úgy vettem észre, hogy az olcsótól a high endig mindennel kompatibilis, sőt a koreai sminktermékekkel is.
A kiszerelése 100 ml, de nem kell belőle sok egy-egy alkalommal, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy sokáig leég lesz. Az ára 2340 forint, úgy gondolom, hogy ár-érték arányban is kiváló fixálóval van dolgunk. 

Nincsenek megjegyzések