Illatmámor: Hello Kitty kölni by Avon

Akik már egy ideje olvassák a blogot, azok bizonyára tudják, hogy Hello Kitty rajongó vagyok. Bármilyen terméket el lehet nekem adni, amin ez a cica van. De tényleg, bármit. Szerencsére az Avonnál is van licence jog, így klasszabbnál klasszabb Kittyvel fémjelzett kozmetikumot próbálhatok ki. Újdonságként jelent meg júniusban az új Hello Kitty kölni.
Júniusban új köntöst kaptam a Hello Kitty termékcsaládhoz tartozó kozmetikumok, ahogy a címben szereplő edt is. A régi csomagolás is nagyon tetszett, az sokkal kislányosabb volt, igazán gyerekeknek való darab. A mostani csomagolás is természetesen elsősorban a gyerekeket célozza meg, de a gyűjtőknek, mint amilyen én is vagyok igazán egyedi elgondolással találkozhatnak. A doboza nagyon-nagyon tetszik, de a parfüm egy kicsivel jobban. A masni nagyon cuki rajta, valamint a Kitty figura is, amelyet a pöttyök tesznek teljessé és egyedülállóvá. Az illat meglepően nem kislányos, sőt korosztálytól független ajánlanám azoknak akik szeretik a gyümölcsös kissé édeskés illatokat. Főbb illatjegyei a mandarin, a barackvirág és a vattacukor. Rajtam inkább a barack érződik ki elsősorban, majd pár perc elteltével már előbújik a vattacukor is, de nem lesz tőle émelyítően édes a parfüm. Rajtam valószínűleg minden rekord ideig tart, így elmondások alapján 8 óra elteltével is érezték rajtam a Hello Kitty illatot.

Összességében nem tudok nem elfogult lenni ezzel a kölnivel kapcsolatban. Nagyon-nagyon szeretem! Az illatát pont nekem találták ki, hiszen szuper gyümölcsös és szuper tartós, valamint az üvege is irtó cukira sikeredett. Nem csak Hello Kitty rajongóknak ajánlom. 
Online ITT és az Avon katalógusban megtaláljátok ezt a cuki parfümöt.


2 megjegyzés

 1. Nagyon cuki ez az üveg! :)

  Picit hasonlít a Pussy Deluxe parfümökre. Életem illata volt a piros üveges parfümjük. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem ismerem azt az illatot. Ez is nagyon fini, hiába óvodásoknal való 😁.

   Törlés