Illuminate by Ashley Tisdalye, Night Goddess

Korábban már meséltem az Ashley Tisdale-hez fűződő rajongásomról, valamint a BH Cosmetics által létrehozott együttműködésről a Beach Goddess palettáról ITT.
Most következik a sorban a Night Goddess bemutatása, amellyel elsősorban nyáresti sminkeket lehet készíteni, de bőven tartalmaz nappalra használható árnyalatokat is.
A csomagolás és a paletta kialakítása teljesen ugyanolyan, mint a Beach Goddess esetében. Az árnyalatok nevei itt is egy műanyag fóliára van nyomtatva. Ha jól tudom itt az éjszakára utaló elnevezéseket kaptak a színek. 


A koncepció is ugyanaz, mint a korábban bemutatott palettánál, tartalmaz egy matt bronzert és egy csodálatos pirosítót. Az árnyalatok között találhatóak matt és fényes finist, kiemelő és satírozó színeket. 
Az árnyalatokról elmondható, hogy remekül pigmentáltak és könnyen építhetőek, valamint satírozhatóak. A NYX Proof It! szemhéjalappal a színek meg sem moccannak egészen a nap végéig. 
A bronzosító nem sárgás árnyalatú, de óvatosabban kell vele bánni, mert könnyen túlzásba lehet vele esni. A pirosító gyönyörű, nagyon tetszik ahogy egy leheletnyi aranyfény felsejlik.

Összességében a Night Goddess esetében is elmondható, hogy egy kiváló palettával van dolgunk, amely nem csak a natúr színek kedvelőinek lehet a kedvence. A színek gyönyörűek és intenzívek, könnyen satírozhatóak és a megfelelő alappal extra tartósak is.
Kedvenc árnyalataim: a Nocturnal a In The Stars, az Animal és a Dangerous.
A Notinon szintén kapható az Illuminate by Ashly Tisdale Night Goddess paletta.

Hogy tetszik ez a paletta? Melyiket választanátok a Night Goddesst vagy a Beach Goddesst?

4 megjegyzés

 1. Szia!
  Szép reggelt!
  Mindkettőt választanám,az előző posztodat hozta meg a kedvem,hogy vmelyik megvegyem.
  De ez az esti sminkes paletta a szívembe lopta magát.
  Köszönöm a tesztet.
  Júlia

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! 😊

   Majd ha valamelyiket megveszed kérlek írj, hogy mennyire tetszik Neked.
   💜

   Törlés
 2. Szia!
  Megvettem,azóta megérkezett és használtam is.
  Illuminate by Ashley Tisdale Night Godness palettát.
  Köszönöm a tesztet,megfizethetetlen az élmény. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia :) Hű ennek nagyon örülök! Igazán nincs mit, én köszönöm a bizalmat és leld benne te is olyan sok örömödet, mint én a palettában :).

   Törlés