Hajápolás | Schwarzkopf BC Bonacure Hairtherapy Sun Protect

Már akkor felfigyeltem erre a pakolásra, amikor a bloggerek tömegével kezdtek róla írni évekkel ezelőtt. Viszont az évek során, mindig akadt valami izgalmasabb hajpakolás, amelyet szerettem volna kipróbálni. Aztán ismét megakadt a szemem júliusban a Notino webshopjában a márka BC Bonacure Hairtherapy Sun Protect pakolásán és úgy döntöttem ideje kipróbálni és megtudni, miért is zengett erről mindenki ódákat. 


A csomagolásról nem sok szót ejtenék, mert igazából feleslegesnek tartom. Habár ennyi pénzért én elvártam volna, hogy valamivel vastagabb legyen a fal, mert ha leesik valószínűleg nem éli túl a mutatványt. 
Miután megszabadítottam a védőfóliától, azonnal megcsapott az illata, mert az elég erős, de hajápoló termékeknél ezt nem tartom hátránynak. 
Az illata érdekes, nem mondanám kellemetlennek, de azért nem szeretném szagolgatni naponta. Azt hittem, hogy naptejhez hasonló aromája lesz, de nem tudnám megmondani, hogy pontosan mihez hasonlít. Talán a hajfestékekhez tudnám hasonlítani, de nem olyan maró ammónia szaga van.
A pakolás állaga sűrű, de nagyon könnyen eloszlatható az enyhén nedves hajon, természetesen samponozás után. Derékig érő hajam, ennek ellenére nem kell belőle sok. Természetesen csak a hajam 2/3-án oszlatom el, úgy tudom, hogy amúgy is felszívódnak az ilyen termékek a hajhagymákig. 
Körülbelül 4-5 percet hagyom fent a pakolást, majd alaposan lemosom langyos vízzel. Törölköző szárazra szárítom a hajamat, majd utána kezdek neki a szárításnak (nyáron hagyom megszáradni). A hajam csodálatosan puha tapintású lesz szárítás után és fényes, könnyed. Most már negyedik hónapja használom, heti egyszer és azt kell mondjam, hogy tényleg minden tekintetben ápolja a hajamat. Egy éve nem voltam fodrásznál, habár nem mondom, hogy nem kéne elmennem, mert már egy kicsit sprőd a vége. De biztos vagyok abban, hogy a pakolás is hozzájárul abban, hogy ilyen sokáig egészséges volt a hajam. 
Azt, hogy mennyire véd a nap káros sugarai ellen, nem tudom felmérni, mert sosem éreztem úgy, hogy a nap szárítaná a hajam vagy egyéb kárt okozna.Összességében teljesen megértem a bloggerek pozitív véleményét a pakolással kapcsolatban. Valóban puhává, könnyen kifésülhetővé varázsolja a hajat, ráadásul plusz fényt is ad. Kevés elég  belőle, már négy hónapja használom és még mindig van benne pár alkalomra elegendő termék. Ár-érték arányban szerintem abszolút megéri, és érdemes vele tenni egy próbát. Egyébként rossz Schwarzkopf termékkel még nem találkoztam, úgyhogy érdemes lehet körbenézni a márkánál. 


Nincsenek megjegyzések