Y generáció | Avon Mission Y tápláló nappali és éjszakai krém

Az Avon egészen Japánig ment a legújabb fejlesztésű arcápoló kozmetikumaiért. A Mission Y, az Y generációra utal és igen, én is közéjük tartozom. Így túl a harmadik x-en, tényleg nem szabad elbagatelizálni a bőrápolást, hiszen sokunkon megjelennek a bőröregedés első jelei. A Mission Y krémek különlegessége, hogy erjesztett élesztő ihlette, amely gazdag vitaminokban, aminosavakban, ásványokban és antioxidánsokban. Az élesztőkivonat képes stimulálni a sejtek metabolikus folyamatait, amely megerősíti a bőr védőrétegét és javítja a rugalmasságát.


Ezzel a termékcsaláddal egy őszi sajtóeseményen ismerkedtem meg és azonnal a szívembe zártam, hiszen mégis csak egyenesen Japánból érkezett, ráadásul pont az én korosztályomnak való. A dobozon és a tégelyen japán írásjelekkel találkozunk, de természetesen az Avon mellékel mellé magyar leírást. 
Mielőtt a lényegre térnék, szeretnék pár szót ejteni a termék csomagolásáról. Ahogy már megszokhattuk egy külön karton dobozkában lapul a tégely. Nagyon tetszik, hogy a márka ennyire minimális dizájnt fordított a Mission Y termékcsaládra, mert emiatt az egyszerűség miatt valódi exkluzív érzést nyújt. 

A tégelyes kiszereléssel biztosan akadnak majd olyanok, akiknek nem fog tetszeni, de én már többször leírtam engem nem zavar, hiszen pár másodpercet van nyitva a tégely és műanyag „kanál” segítségével pillanatok alatt ki tudjuk szedni a nekünk megfelelő mennyiségű krémet. Ami kibontás után azonnal feltűnt, hogy teljesen illatmentes a krém, tehát érzékeny bőrűek is bátran kipróbálhatják. A Mission Y arckrémet most már bő egy hónapja használom minden nap, és csak pozitív dolgokat tapasztaltam. 
A termék állaga sűrű, de nem egyáltalán nem nehezíti el a bőrt és szinte pillanatok alatt beszívódik, nem hagy maga után semmilyen zavaró réteget. Már az első pár használat után feltöltötte a száraz területeket és most, hogy hosszú hetek teltek el, azt kell mondjam, hogy tökéletesen helyt állt, mert legyen bármilyen zord az időjárás, átestem több náthán és vírusos megbetegedésen is, a bőröm az gyakorlatilag makulátlan volt hidratáltság szempontjából. A bőrképemet egységesnek és egészségesnek látom, nem húzódik, amióta rendszeresen használom ezt a krémet. 
Én kizárólag nappalra használom, nekem ennyi hidratálás bőven elég, de akinek igényli a bőre nyugodtan használja éjszakára is, igazából mindkét napszak használatára lett kifejlesztve. 
Ami a mennyiséget illeti, igen csekély elég belőle, hiszen tartalmas krémről van szó, ezért a bőr nem igényel belőle túl sokat.
Fontos tudni, hogy katalógusban nem kapható a Mission Y termékcsalád, sőt egyik Mission termék sem, hiszen az Y mellett még Mission Eclat termékcsalád is megjelent, amelyet a 45 év feletti korosztálynak javasolt használni.


Összességében valóban egy exkluzív arckrémről van szó, amely nem hasonlítható az Avon katalógusaiban kapható egyik arckrémjéhez sem. Valóban egy felsőbb kategóriát képvisel, mind csomagolást tekintve, mind a hatékonyságot. Ez egy szuper tartalmas krém, amely teljesen megszüntette dehidratáltságot, sokkal teltebbnek érzem az arcbőrömet. 

További információt itt találtok: https://avononline.avon.hu/mission. Megrendelni pedig ITT tudjátok a Mission Y kozmetikumokat.

Nincsenek megjegyzések