Ünnepi újdonságok az IsaDoránál

Megérkeztek az IsaDora téli újdonságai, amelyekkel mi is igazán ragyogóvá válhatunk az ünnepeken. Az idei Galactic nevet viselő kollekció darabjait leginkább a fémes csillogás jellemzi, mégis aki szereti a természetes színeket, ők is megtalálják a maguknak való árnyalatokat. Ráadásul a már bevált kedvencek Golden Edition változatai is megjelennek a Douglas polcain.

A Stretch Lash nevet viselő spirál, amellett, hogy csodás pillákat varázsol, különlegessége a kiszerelésében rejlik. A csodás fekete-arany színátmenetes csomagolás végén egy tekerő található, amellyel a kefe tömöttségét és hosszúságát állíthatjuk kedvünk szerint. Ennek a fejlesztésnek köszönhetően minden szemformához és szempillához remekül használható. 
A sörték sűrűsége a tekerés által változik, ez a képeken remekül látszik. A spirál pigmentáltsága hozza az IsaDora spiráloktól már megszokott kiváló minőséget, ébenfekete pillákat csinál már egy festéssel. A szempillák pár mozdulattal nem csak feketék lesznek, hanem hosszabbak és dúsabbak is, mégis megmarad a természetes hatás. Nem kenődik, nem potyog, a nap végig tökéletesen tartja magát. 

Nem maradunk körömlakkok nélkül sem, erről a Wonder Nail és a Glitter Nails Golden Edition kiadás gondoskodik. Három fémes árnyalat mellé, színben harmonizáló glitteres lakk érkezik, ezzel igazi harmóniát teremtve a körmeinken vagy egy kis extra csillogást adva. A vállalkozó szelleműek természetesen variálhatják a színeket, hiszen a Galaxy Rose mellett a Shooting Stars is remekül mutat. 
Árnyalatok Wonder Nail: Galaxy Gold, Galaxy Rose (képeken) Galaxy Silver
Árnyalatok Glitter Nails: Supernova, Cosmo Rose, Shooting Stars
Az egyik legkülönlegesebb darabja az ünnepi kollekciónak a Glow & Drops Golden Galaxy highlightere, amelyet nem csak a szokásos pontokra lehet felvinni, hanem a dekoltázst és a vállakat is díszíthetjük vele, ezzel is finom csillogást adva bőrünknek. Az arany alapban megannyi apró szivárvány minden színében pompázó csillám rejlik, amely bármilyen bőrszínhez és bőrtípushoz passzol, kiemelve annak minden szépségét. Összességében nagyon-nagyon ütősre sikeredett az IsaDora 2018-as ünnepi kollekciója. Mindhárom termék fantasztikus minőségű, szívből ajánlom saját használatra vagy karácsonyi ajándékként. A fent említett dekorkozmetikumok mellett a márka készült egy csodás palettával is, egy fekete szemceruzával, glitteres tussal, króm hatású rúzzsal, kontúrpalettával. 

További információkat és a termékeket a Douglas webshopjában és üzleteiben találhatjátok meg.
Kövessétek a márka Facebook oldalát és Instagram oldalát is! 

Nincsenek megjegyzések