Manikűrök BornPrettyStore termékekkel VI.

Nemrég érkezett egy tesztcsomag a BornPrettyStore-tól, elég vegyes és érdekes termékeket sikerült válogatnom. Lekopogom, de a körmeim úgy néz ki, hogy rendbe jöttek, úgyhogy elég izgatottan vártam az alkotást. Sajnos az ügyetlenségemnek köszönhetően a bal kezemen letörtem az egyik körmömet, így a jobb kezemre alkottam bal kézzel, mondhatni kihívás volt, mivel nem lakkoztam tavaly késő ősz óta.


A csomagban egy nagy ív vizes matricát, egy csomag 10 db-os körömdíszt egy üvegreszelőt, egy tégely flakie dekort és körömágybőr eltávolítót és egy ápoló olajat kértem.


Heti kétszer szoktam a körömágyamat rendbe tenni. Eddig az Eveline körömbőr oldóját használtam, de kíváncsi voltam arra, hogy más márkák, hogy teljesítenek.
A BPS-t szettekben lehet kapni, akár külön-külön. A szettben, amit kértem egy 15 ml-es oldó tartozik, egy ápoló olaj, valamint két eszköz, amellyel a körömágybőrt lehet feltolni, illetve lekaparni a letapadt részt. Az oldót nagyjából 4-5 percig hagyom hatni, majd utána a fémkialakítású körömágybőr eltávolítóval óvatosan feltolom az egészséges részt, majd a másik felével pedig a letapadt bőrt felkaparom. Eléggé félek az ilyen fémes eszközöktől, hogy több kárt tesz a körmöm felületén. Úgyhogy inkább maradok az Essence körömágybőr eltávolítómnál, az nem ilyen durva és biztosan nem okoz kárt a körmöm felszínén. Egyébként nem rossz ez az eszköz, aki a fémet részesíti előnyben, annak valószínűleg be fog válni.
Az olaj mindenféle vitaminokat tartalmaz, habár a pontos összetevő nincsen feltüntetve az üvegcsén.  Egyébként illatmentes és elég jól hidratálja a köröm körüli bőrt. Az olaj is 15 ml-es kiszerelésben kapható, ezért elég sokáig elegendő lesz.
A szettet EZEN a linken találhatjátok meg, most 3,59 dollárért. Ha mind a 4 terméket szeretnétek akkor +1,50 dollárt kell fizetnetek.


Nagyon régóta szerettem volna már egy üvegreszelőt. Úgy tudom, hogy ezek a típusú körömformázók nem roncsolják annyira a körmöket, valamint könnyebb felük formázni. A reszelő 14 centi hosszú és kényelmes vele a körmöt formázni. Az üvegreszelőt EZEN a linken találhatjátok  1,29 dollárét többféle színben.


Nagyon hasznos eszköznek gondoltam ezt a kis szivacsot. Elvileg glittereket és mindenféle pelyheket lehet vele könnyedén felhelyezni. Ez valóban igaz, mert a pelyheket ennek az eszköznek a segítségével tudtam pofon egyszerűen felapplikálni. Nagyon egyszerű a használata, ki kell választani a megfelelő glittert, vagy port vagy bármint és apró ütögető mozdulattal a már félig száradt lakkba kell óvatosan felhelyezni. Nagyon hasznos kis segédeszköz lehet azok számára, akik sokszor díszítik a manikűrjeiket glitterekkel. A szivacsot EZEN a linken találhatjátok meg többféle színben. 


Nagyon szeretem az duochrome hatású flakie szilánkokat így megörültem a lehetőségnek, hogy választhattam egy nekem tetsző színt. Ezeket a pelyheket a fent említett szivacs segítségével helyeztem fel. A szilánkok csodaszépek mindenféle színben pompáznak. Szerintem ezek a pelyhek igazán csak fekete lakkon mutatnak jól, így egyelőre nem is próbáltam másik alapszínt használni. Miután felütögettem a félig megszáradt fekete színű lakkba a pelyheket egy réteg fedőlakkal fixáltam. Szerintem matton is nagyon jól nézhet ki. Biztosan lesz még ezekkel a pelyhekkel manikűr.
Többféle szín közül válogathattok EZEN a linken 2,59 dollárért.


Nagyon szeretem a díszítő köveket, mert feldobja a legegyszerűbb manikűröket is. A választásom erre a szép kék köves díszre esett. A BPS oldalán feltűnt képeken sokkal kisebbnek tűnt, úgyhogy mikor megkaptam csak pislogni tudtam, hogy fogom ezt tudni felhelyezni. Mint látjátok a fél körmömet elfoglalja. Mivel nagy kiáll és szó mi szó, elég ormótlanul mutat. Úgyhogy szerintem ez csak látvány manikűrökre érdemes használni, esetleg műkörömbe talán be tudja egy körmös építeni.
Többféle díszítő kő közül válogathattok EZEN a linken 0,99 dollárért.


Amit a legjobban vártam a csomagból az a nagy ív vizes matrica volt. A cuki unikornisok miatt választottam ezt az ívet, de van rajta elefánt, zsiráf, őz, nyuszi tengerimalac és még sok minden más. A vizes matricát nagyon könnyű használni mégis látványos, ez esetben nagyon cuki manikűrt kapunk pillanatok alatt.
Az vizes matricát EZEN a linken találhatjátok meg, valamint pontosan meg tudjátok nézni a mintákat, és 1,99 dollárba kerül. 

Nektek melyik manikűr tetszik a legjobban? 

4 megjegyzés

 1. Az utolsó :) Számomra az, ami hordható, kellemes színe van. A kövestől félnék, hogy letépem vele a körmöm, ha beakad valamibe, bár mutatós, a pelyhekkel meg nem szórakoznék, mostanában nagyon minimálra vettem a lakkozást. Nekem is van fém kaparóm, de úgy vagyok vele, hogy maradtam a fapálcikánál, az legalább nem sérti fel a körmömet.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is az unikornis! :D Amúgy esélytelen, hogy sima lakkban letépje a körmöd, inkább leesik kb magától. Szerintem csak zselébe érdemes beleépíteni. Ugye? Én sem merem használni :D

   Törlés
 2. Nagyn szuper manik lettek. Viszont mi baja volt a körmödnek?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon sokáig vashiányom volt, valószínűleg attól tört folyamatosan és nem akart megnőni, hiába a fix rutin :(. Köszönöm szépen :)

   Törlés