Hello nyár! Megérkeztek az Inecto limitált illatai!

Az Inecto termékeivel még nem volt rossz tapasztalatom, sőt! Így amikor megláttam a márka újdonságait a Rossmann polcain azonnal felcsillant a szemem. A nyári termékcsalád az Infusion nevet kapta, és két illatban csábítanak el minket.


A csomagolás mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Ez az egyik legjobb nyári kiadás az általam oly' nagyon szeretett márkák közül. Nagyon-nagyon tetszik a csomagolások hangulata és színvilága. Ugyan nem szeretem a nyarat, de a koncepció egy pillanatra megszerettette velem.A lime & mint illatú termékek tökéletesen felfrissítenek a forró nyári napokon. Mikor kint 30 fok van (árnyékban), és megszakadok a cipekedésben, mert éppen intézzük a heti bevásárlás egy részét, hazaérkezvén igazán felszabadító ezzel a tusfürdővel lezuhanyozni. Kirobbanóan friss illata van, a mojito koktélra emlékeztet, de nem annyira intenzív, valamint a menta illata érződik ki elsősorban. A tusfürdőnek géles állaga van, míg a testápolónak balzsamos, könnyed, amely hamar a bőrbe szívódik. A kettőt együtt használva a legjobb, mert jóval tovább tart a frissítő illat a bőrömön.


A kedvencem a Tropical tusfürdő és testápoló kombó. Nagyon-nagyon szeretem az édes illatokat, és ez is pont ilyen! Édes, ugyanakkor igazán gyümölcsös, igazi trópusi mix. A kókusz és az ananász ebben az esetben is egy koktélra emlékeztet, mégpedig a Pina Coladára. A kozmetikumok állaga ugyanaz, mint a lime-kókusz esetében. Az illata valamivel intenzívebb rajtam, mint a testvéréjé. 

Összességében mindkét termék nagyon szuper. A csomagolásuk fantasztikus, az illatuk pedig mindkét esetben több tökéletesek nyárra. Felfrissítenek, a testápolók pont annyira hidratálnak, mint amennyire ebben a forróságban szükségem van. Hamar beszívódik és könnyed állaga révén nem hagy maga után ragacsos érzetet. A tusfürdők pedig nem szárítanak és remekül habzanak. Ha látjátok még őket a polcokon mindenképpen szerezzétek be a Nektek tetsző illatot az Inecto Infusiontől.

Nektek, hogy tetszenek az Inecto limitált kiadású illatai?

Nincsenek megjegyzések