Avon Care, Pink mangolia testápoló

A testápolást nyáron sem hanyagolom el, kivéve mikor 5000 fok van. Olyankor nem tudok magamon a tusolón kívül semmit elviselni. Az Avon testápolói között találunk igazán könnyed darabokat, mint a címben szereplő Pink mangoliát.
Szeretem az Avon Care termékcsaládot, a kedvenc glicerines kézkrémem is ide tartozik. Testápolót nem tudom próbáltam-e már, de ennek a csodás csomagolása kép alapján teljesen levett a lábamról. 
A beltartalomban sem csalódtam, egy könnyed állagú testápolóval találkoztam első látásra, amely hamar beszívódik és az én normál bőrömet kellően hidratálja. A második fordulópont az illata volt. Korábban nem szagoltam magnóliát, de ha ilyen illata van akkor elárasztom vele a lakást, mert ez csodálatos! Pont olyan, amilyet szeretek, virágos ugyanakkor édes. Olyan, mintha lenne benne egy csipetnyi vanília is, amely megszelídíti a virág erőteljes illatát.
Egyébként a testápoló tartalmaz E-vitamint is, amely 24 órán át tartó hidratálást ígér.
A kiszerelése óriási: 400 ml, ez bőven elég napi használat mellett nagyjából két hónapig, hiszen nem kell belőle sokat kennünk magunkra, hogy hidratált legyen a bőrünk.

Az Avon Care testápolót E-vitaminnal keressétek a Notino weboldalán.

Használtok nyáron testápolót?

Nincsenek megjegyzések