Ziaja bloggertalálkozó

Abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy május 31-én meghívtak a Ziaja bloggertalálkozójára, ahol megismerhettük az új boltot a Camponában. Katyval együtt mentünk az eseményre, ahol már a megérkezésünk pillanatában kedvesen fogadtak minket.
A márka termékeit már évek óta használom, többször is olvashattatok tesztet a blogon egy-egy Ziaja kozmetikumról. Kedvencem a narancsos és a kakaóvajas termékcsalád, de most, hogy volt élőben is szerencsém megszagolni a többi illatot, a kívánságlistám igencsak kibővült.


Május 31-én hivatalosan megnyílt a Camponában a Ziaja első hazai üzlete, ahol olyan termékeket is megismerhettem, amelyek nem kaphatóak a drogériákban, illetve a webshopban. A Ziaja Lengyelország egyik piacvezető márkája, amely 1989-ben alakult egy gyógyszerész házaspárnak köszönhetően. A márka az évek alatt annyit fejlődött, hogy ma már saját laboratóriummal rendelkezik. Nagyon fontos kiemelnem, hogy nem tesztelnek állatokon.
Magyarországon 8 éve van jelen a márka és több, mint 400 Ziaja-termékkel találkozhatunk. A legnépszerűbb kozmetikumok közé a kecsketejes, a kakaóvajas, a narancsvajas és az olíva termékcsaládok tartoznak. Viszont, sok-sok ígéretes terméket próbálhatunk még ki az üzletben, mint például a Cupuacu termékcsalád, amely első szaglásra szerelem volt, illetve a süti-vaníliaillat, amelyből vásároltam egy tusfürdőt és egy fogkrémet. Nagyon tetszettek még a gyerekeknek való illatok, illetve felfigyeltem az intim higiénia óriási választékára is, valamint a különleges illatkombinációban kapható kézmosókra.
A márka alapos megismerése után volt szerencsénk kérdezni Kónya Tündétől, aki a Ziaja kozmetikusa. Tündétől sok mindent megtudtunk a Ziaja kozmetikumok összetevőiéről és azok bőrünkre gyakorolt jótékony hatásairól. 


Miután megszagoltuk a termékeket és fogyasztottunk a finomságokból a Ziaja képviselői meglepetéssel készültek számunkra. Az esemény előtt mindenkinek bele kellett tennie a névjegyét egy óriási üvegbe, hiszen tombolával kedveskedtek nekünk. Elsőként az én nevemet húzták ki, így nagy volt az öröm, mert nyertem egy szuper Spa csomagot, amit innen is köszönök szépen még egyszer! 

Nemrég szavaztam a Glamour Glammies játékán két Ziaja termékre, a kakaóvajas tusfürdőre és a kecsetejes samponra. Ha Te is szereted ezeket a termékeket akkor EZEN és EZEN a linken lehet szavazni, nem kell regisztrálni hozzá.

Még egyszer köszönöm szépen a Ziajának a meghívást, óriási élmény volt, és nagyon jól éreztem magam. Ti pedig mindenképpen látogassatok el a Camponába, ahol nagyon kedves és segítőkész eladók várnak, és ismerkedjetek meg a márka megannyi termékével. 

4 megjegyzés

 1. Csalóka egyébként, mert sokkal régebb óta nyitva van, egészen pontosan november vége-december eleje óta :D

  VálaszTörlés
 2. Sajnos nekem nem volt szerencsém a termékeikkel. A kakaóvajas dolgaikkal próbálkoztam, szárazabb bőridőszakban, de túl nehéz volt, túl nem jó volt az illata, túl fura volt az állaga, nem csinált semmit...Szóval mindig nézegetem a finomabbnál finomabb illatú termékeiket (a kakaóvajas pont nem jött be, de vannak tetsző illatú termékeik is), és nem merek semmit venni...:/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem az egyik kedvenc márkám. Sajnálom, hogy nem vált be. De rengeteg termékük van, tuti van Neked való is 😊.

   Törlés