Újdonság a polcomon | I love...Pink Marshmallow tusfürdő

A múltheti Notino zsákmányos bejegyzésemben mutattam Nektek az I love...tusfürdőket. Tudom, megoszlanak a vélemények a tusfürdő tesztekről, én kifejezetten szeretem olvasni őket, főleg azokról, amelyek kizárólag webshopban érhetőek el, ahogy ez a Pink Marshmallow is. 


Amikor a Notion webshopon nézelődtem, akkor azonnal megakadt a szemem ezen a terméken és azonnal rákattintottam a márka fülre. Ha jól sikerült kinyomoznom akkor az I love...kozmetikumok Angliából vagy Nagy-Britanniából származik és a elég széles a terméksála, remélem más is lesz majd a Notino webáruházban, mert elsőre meggyőztek annyira, hogy kipróbálják más terméket tőlük. 
Szóval a csomagolás keltette fel a figyelmemet első körben és az élénk rózsaszín szín. 
Elvileg ősz van (sőt már gyakorlatilag is, ahogy az időjárást elnézem), ezért az édesebb illatok felé húz a szívem ilyenkor. A pink és a marshmallow szavak csak jót jelenthetnek, ha a kettő együtt  van, akkor már csak szuper termék lehet. Őszintén bevallom, nem tudtam pontosan mire számítsak, de valami nagyon édesre gondoltam először. 
Amint kibontottam a csomagot, ezt az illatot pattintottam fel és egyébként nem lepődtem meg, nagyon kellemes édes aromája van, valóban pillecukros, de nem a geil fajtából. A pink részét nem tudnám megfogalmazni, hogy vajon az mi benne, az biztos, hogy tényleg nem túl tömény. 
Ami viszont meglepő volt, hogy a tusfürdő állaga gél és nem gélszerű, hanem tényleg gél, úgyhogy kicsit erőteljesebben kell kinyomni a flakonból. A másik meglepő tény, hogy nem habzik fel annyira, mint más tusfürdők. Az illata kellemes, közepesen erőteljesnek mondanám, amely a bőrön is megmarad, de nem hosszú távon.
Nem különösebben hidratálja a bőrt, de nem is szárítja. Legalábbis én semmilyen negatív hatását nem tapasztaltam a tusfürdőnek. Összességében, egy mindennapos tusfürdőnek gondolom, amely nem nyújt semmi extrát. Az illata kellemes, igazi kuckózós édes illat, amellyel jól esik tusolni reggel és este is. Nem habzik fel túlzottan, de ennek ellenére sem kell belőle sok, ahhoz, hogy úgy érzem „tiszta” vagyok. Biztosan ki fogok próbálni más termékeket a márkától, van bőven válogatni való a webshopon.


Nincsenek megjegyzések