Bath & Bodyworks Cucumber Melon testpermet

A Bath & Bodyworksszel kapcsolatos kötődésem már két évre ezelőtt nyúlik vissza. Nagyon szeretem a márka termékeit és elég sok mindent ki is próbáltam az évek alatt. A testpermetjeikről/parfümjeikről még nem volt szó a blogon, ezért is döntöttem úgy, hogy a Cucumber Melonról szót ejtek egy bejegyzés formájában.


A Bath & Body Works igazán odafigyel a címkékre, ezért nagyon népszerűek a márka külső jegyei. A permet egy erős falú, műanyag flakonban kapható, amelynek sajnos lejárós a kupakja, ezáltal nem is lesz táskába dobható darab.
A márka illatai több aromából tevődik össze, a Cucumber Melon esetében az illatok a következők: roppanós uborka, mézharmat dinnye, sárgadinnye, grapefruit, fás jegyek.
Nos, ezek összetevőjéből nagyon édes sárgadinnyeillatot kapunk, majd pár perc elteltével az uborkaillat is felbukkan halványan. 
A tartóssága nem a legjobb, 2-3 órán át intenzíven érződik, utána pedig mintha elvágták volna, semmilyen alapjegy nem marad meg a bőrön.
A gyümölcsös frissessége miatt szerintem tavaszra és nyárra kiváló választás lehet.


Összességében az általam próbált testpermetekhez képest jól teljesít, hiszen az illatvilága különleges, majdnem olyan összetett, mint egy parfümnek. A kupakja nem stabil, ezért érdemes áttölteni kisebb parfümadagolókba, hogy felfrissítsük napközben az illatot.

A Bath & Body Works Cucumber Melon permetet a  Notino webáruházban tudjátok megvásárolni.

4 megjegyzés

 1. Őszre és télre szeretnék majd beszerezni néhány BBW terméket. :)

  VálaszTörlés
 2. Testápolóban rendeltem meg ugyanezt az illatot, de csalódás volt, mert a tubusból még isteni dinnye illata van, de onnan kiérve már büdös :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az ultra sheás testápolók sokkal jobbak. A sima nekem sem jött be :)

   Törlés