Soap & Glory Matte-Lip, Choccoberry árnyalat

Az első Orshy boxban volt ez a Soap&Glory rúzs, amelynek nagyon örültem hiszen szeretem a márka kozmetikai termékeit. A sminkes részleggel is egy ideje szemezem, ráadásul egy rúzst próbálhattam ki először. 
Ezek a rúzsceruzák a Sexy Mother Pucker (milyen szellemes) név alatt futnak és 6 árnyalat található meg benne. A honlap leírása szerint szuper matt finisht ígér bársonyos hatással megspékelve. Továbbá könnyű felvitelt és hosszan tartó hatást ígér.


A kialakítása valóban egy ceruzához hasonlít és kis méretének köszönhetően táskába vagy akár zsebbe hordható darab. A csomagolása teljesen rendben van. 


Elsőre a színe nekem túl pinknek tűnt, ennél egy kicsit természetesebb árnyalatokat kedvelek, de meglepő módon egészen megtetszett az ajkaimon. 
A pigmentáltsága kiemelkedően jó és könnyen kenhetős is, igazából siklik az ajkakon. 
A finish valóban matt bársony hatással. Személy szerint én ezeket a természetesebb hatású matt rúzsokat kedvelem. 
Tartóssága is kiemelkedően jó, az ivást jól bírja (főleg szívószállal) az evést is, de én nem eszem zsíros, nehéz ételeket, gondolom ilyen esetben már nem mutatkozik tartósnak. Egyenletesen kopik és, amit a legjobban szeretek benne, hogy nem szárítja az ajkaimat. Gyakorlatilag illatmentes a rúzs.

Összességében egy remek rúzsceruzáról van szó, amelynek jó a pigmentáltsága, könnyű felvinni és a finish is jól mutat az ajkakon. A tartósságával sincsen gond, egyenletesen kopik és jól bírja az evést és az folyadék fogyasztást is. Órák elteltével sem folyik be az apró ráncokba, ezért ajakkontúrt sem igényel a használata. Egyedül a kiszerelése az, amivel nem vagyok teljesen elégedett mert ez az 1,4 grammos kiszerelést kevésnek tartom közel 4 fontért. 
Valószínűleg több árnyalatot is be fogok szerezni a Soap&Glory rúzsokból, illetve szívesen kipróbálnék más kollekciókat is és további dekorkozmetikumokat. Úgy gondolom, hogy ennek a rúzsnak köszönhetően bátran fogok a sminkes szekcióból is vásárolni a márkától. 

Ti próbáltatok már Soap&Glory sminktermékeket? 

2 megjegyzés