Debütálás | Orshy box

Orshyt szerintem sokan ismeritek már, ő az üzemeltetője az Orshy Cosmetics-nek. Angliában él és segít beszerezni a lányok olyan kívánságait, amik itthon nem kaphatóak. Én is rendeltem már többször, és sosem csalódtam. Sőt! Orshy egy nagyon kedves és megbízható lány, akiről elmondhatom, hogy a sok csevegés hatására barátok is lettünk. Sok gondolkodás és szervezés előztte meg a  júliusban útjára indult az Orshy boxot, amely egy személyre szabott meglepetésdoboz. És tudjátok, hogy imádom a zsákbamacskákat!



Háromféle boxra lehetett jelentkezni, összegtől függetlenül. Én a középső csomagot választottam és 5990 forintot fizettem szállítással együtt. A rendelés leadásakor ki kell tölteni mégis milyen termékekre vágyunk, milyen színeket kedvelünk, hogy Orshy valóban a mi igényeink szerint állítsa össze a boxot. De Orshy ismer már engem, tudja, hogy milyen produktumoknak örülök a legjobban, így tényleg nagy vonalakban adtam meg, hogy miket szeretek általánosan. 
Nos, az első Orhsy box igazán ütősre sikeredett, minden terméket egytől egyig imádok! 




A Lottie márkát nem ismertem korábban, de nemrég lecsekkoltam mégis milyen márka ez, és azt kell mondjam, hogy az első benyomásaim jók, sokféle termék közül válogathatunk. Orshy egy glitteres körömlakkal bővítette a már meglévő lakkos készletemet. Ilyen árnyalat nincsen a birtokomban, úgyhogy nagyon örülök neki. Természetesen lesz majd manikűr a blogon ezzel a lakkal. 
A B. márkától egy szemceruza érkezett, sötétkék árnyalatban. A szemceruza kétvégű, az egyik felén a ceruza van a másikon pedig egy szivacs, amellyel elsatírozni lehet a színt, hogy füstös tekintetet varázsoljunk magunknak. Kíváncsi leszek, hogy teljesít majd ez a termék, hiszen a B. márkát sem ismertem korábban. Természetesen megnéztem milyen termékek kaphatóak még a márka fémjelzése alatt, és szimpatikusnak találtam a kínálatot. 
A Soap&Glory nem ismeretlen számomra, előszeretettel használom fürdőkozmetikumaikat. A sminkes szekcióval is szemezem már egy ideje, úgyhogy nagyon örültem neki, amikor megláttam, hogy egy rúzs került a boxba. Az árnyalat a Choccoberry nevet viseli, erről mindenképpen szeretnék írni a blogra. 
Végül, de nem utolsó sorban egy MUA palettát is kaptam. A paletta a Spiced Charm nevet viseli és tele van meleg árnyalatokkal. Pont nekem való, úgyhogy ez is abszolút telitalálat volt Orhsy részéről. Erről is tervezek írni a blogra egy bejegyzést. 


A box tartalmazott még cukiságokat is, egy unikornis szappant, amelynek gyümölcsös illata van. Még óriási dilemmában vagyok, hogy elhasználjam-e vagy sem. Valamint kaptam még egy cuki unikornis toll szettet, amely négy különböző színű zselés tollat tartalmaz. Nagyon szeretem a színes tollakat, ráadásul egy cuki unikornisos tokban vannak, így még nagyobb volt az örömöm.
A Maltesers csokigolyók még mindig megvannak, csodával határos módon nem faltam fel a zacskó tartalmát. De erős leszek, és félre teszem hétvégére. Kaptam még két Twinings teát és egy Panda krémet. 

Szerintem igazán ütősre és valóban Elenisre sikerült az első Orshy box. Minden terméket egytől egyig imádok, és ki tudok használni. Már nagyon várom a következő Orshy boxot, szerintem az is ilyen szuper lesz. 
Neked pedig drága barátnőm nagyon köszönöm ezt az összeállítást, bearanyoztad vele a napomat!
Van egy Facebook csoport is az Orshy box kedvelők és vásárlók számára, amelyet ITT érhettek el. 

Nincsenek megjegyzések