Eucerin pH5 tusfürdő olaj

Az Eucerin márkával a Pixibox kiadásokban találkoztam először és egész pozitív véleményem alakult ki a márkáról. A pH5 tusfürdő olajat először utazóméretben próbáltam ki és az első használatot követően beleszerettem. Hamar a kosaramban landolt egy Notino rendelést követően az Eucerin tusfürdő olaja. A flakon kiszerelésében nem látok semmi különlegeset, semmi kivetni valót. Az Eucerinre az abszolút letisztult csomagolás és felirat jellemző, ahogy egy gyógyszertári márkához illik. 
Háromféle kiszerelés kapható a webáruházban: 200 ml, 400 ml és 1000 ml. Én első körben a 200 ml-es kiszerelést választottam, ezt láthatjátok a képeken is. 


A tusfürdőről már a flakonból látszik az olajos állaga, ugyanakkor meglepően jól habzik. A habja selymes, kissé olajos állagú. Az olajos réteg leginkább lemosáskor érződik, hiszen azonnal puha és bársonyos bőrérzet fogad. Törölközés után még jobban lehet érezni azt, hogy a bőr puha és tökéletesen hidratált. Valóban olyan, mintha olajos testápolót használnák csak nem kell megvárni a beszívódást. 
Az illata megosztó, nekem kifejezetten tetszik, de nem igazán tudom meghatározni. Kicsit a fertőtlenítő illatára emlékeztet, de még orrbarát. 

Összességében tökéletes őszi testápoló. Fürdés közben letudhatjuk a tisztálkodást és a testápoló használatát, így időt takarítunk meg. Amikor fáradt vagyok akkor szoktam elsősorban ezt a tusfürdőt bevetni. Meglepően kevés mennyiség elég belőle, ezáltal sokáig kitart egy flakon. 

Az Eucerin pH5 tusfürdőjét a Notino webáruházban tudjátok megvásárolni. A 200 ml-es kiszerelés 2930 forintba kerül.

Nincsenek megjegyzések