Őszi körömlakk | Avon, Moody

Rég volt igazi lakkos bejegyzés a blogon. Ennek csak annyi oka volt, hogy elég ramaty állapotban voltak a körmeim, ezért közel egy évig nem is lakkoztam. Biztos furcsa, de én csak tökéletes körmökre szeretek lakkozni. Az utóbbi egy hónapban úgy néz ki a körmöm összeszedte magát, így örömmel kentem fel az Avon egyik új árnyalatát a Moodyt. 


 Ősszel többnyire a sötétebb körömlakkokat kedvelem, illetve előkerülnek a szürke különböző árnyalatai. Az Avon mark. vonala is rengeteg új árnyalattal gazdagodott a Gel Shine kollekción belül. Én a Moody árnyalatot választottam, mert a promó képeken különleges árnyalatnak tűnt. Kicsit szürkésnek és kicsit lilásnak. A valóságban inkább középszürkének tűnik, de ez nem baj, mert nagyon tetszik a körmeimen. A mark. gel shine körömlakkoktól megszokott minőséget kapjuk. Dobozban érkezik, az üveg szögletes az ecset pedig egyenesre vágott, viszonylag könnyű vele lakkozni. Az állaga közepesen sűrű, már egy rétegben is egész jól fed, ha elegendő mennyiségű lakkot veszünk fel az ecsettel. 
Viszonylag gyorsan szárad és fedőlakk nélkül is szép fényesen csillog. A tartósságáról nem tudok nyilatkozni, mert 2-3 naponta lakkozom újra a körmeimet, de addig szépen fennmarad kopás nélkül. 


Nem hagyhattam minta nélkül ezt az árnyalatot. Sokáig gondolkodtam rajta, hogy mégis mi passzolna hozzá, végül elkészítettem nyomda segítségével az idei első pulcsis körmöt. Dupla nyomdával készült. Először fehérrel majd egy erőteljes rózsaszínnel nyomdáztam rá a mintát, a végeredményt pedig lemattítottam. 


Összességében egy jól kihasználható őszi árnyalatról van szó. Amely szuperül fed, elég gyorsan szárad, szép fényesre. Két-három napot biztosan bír kopás és lepattogás nélkül. 
Az új árnyalatú Avon mark. lakkokat keressétek az októberi katalógusban 799 forintért. 


8 megjegyzés

 1. Csodás ez a lakk, bagyon én vagyok, meg is nézem magamnak ☺ A minta pedig szuperül passzol hozzá 😊

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm 😊. Szerintem is Neked való 😊.

   Törlés
 2. Kár, hogy nem lilább, de így is különleges, szép a manikűr is. Vettem pár Avon lakkot, még szokom a rövid ecsetet, de jó az állaguk.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm 😘
   Na,ennek örülök, hogy beváltak. Igen, az ecset picit trükkös, de tényleg megszokható 😉.

   Törlés
 3. Nagyon tetszik ez a lakk. Van egy hasonló árnyalatú Essie lakkom. Habár az utóbbi hónapokban talán egyszer festettem ki a körmömet.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is volt közel 1 év amikor tartósan nem volt kilakkozva a köröm. 😊 Akkor lehet Neked nem is indokolt a megvétele 😊.

   Törlés