Szeptemberi zsákmány

A szeptember amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is múlt. Az októbert több szempontból is szeretem, úgyhogy nagyon vártam már a jöttét. Ezért az elmúlt időszakban talán kicsit karácsonyosra is vettem a figurát, de nem szeretek mindent novemberre vagy decemberre hagyni.  


Rendeltem a Notino webshopjából is egy pár terméket. Nem volt kérdés, hogy a kosaramba landoljon e két unikornis termék. A Bettina Barty márka szerintem nem olyan régen kapható a Notinonál, de szimpatikus is lett így háromféle terméket is választottam. Az unikornisokról lesz majd szó a blogon, egyébként ezek süti illatú tusfürdő és testápoló termékek. Rendeltem még egy kádfürdőzéshez való vaníliás kétfázisú habfürdőt, szintén lesz szó majd erről is a blogon. Végül, de nem utolsó sorban pedig az egyik kedvenc Yankee Candle illatom a Christmas Memories is a kosaramban landolt. Garázdálkodtam a Rossmannban is egy picit, de csak a legszükségesebbeket vettem meg. Elfogyott az évek óta használt Babydream popsitörlőm, úgyhogy egy dupla pakkot beszereztem belőle. A hosszú hajamra két doboz hajfesték kell, ezért vásároltam két Palette festéket rózsaszőke árnyalatban. Nagyjából egy éve ilyen színű a hajam és teljesen elégedett vagyok az eredménnyel. Nyár óta színes tincsekkel dobom fel a szőke frizurám, most egy türkiz árnyalatot választottam a már megszokott rózsaszín helyett. Végre sikerült vennem egy BTGN-t az Essence-től. Ez a kedvenc fedőlakkom, már kismillió üveggel elhasználtam belőle. 


Rendeltem két vizes matricát a Born Pretty Store-tól, természetesen unikornis mintában. Még nem próbáltam ki, de tervezek velük manikűrt készíteni. Valamint megrendeltem a Zenzero limitált kiadású unikornis karkötőit, innen is köszönöm Katynak a rendelés lebonyolítását. 

Nagyon régen vásároltam már körömlakkot, indie márkától meg még régebben. Nem tudtam ellenállni a Picture Polish új kollekciójának, két árnyalatot be is szereztem. A Dragon értelemszerű volt számomra, kötődöm a sárkányokhoz, ráadásul a színe is nagyon szép. A Rivierát nem most terveztem megvenni, de megláttam a standon és nem tudtam otthagyni, úgyhogy jött velem haz a Dragonnal együtt. Még nem kentem fel őket, de ha igen biztos fogjátok látni a körmeimen valamelyik platformon. 


Szeptembertől tavaszig nagyon szeretek különböző illatokat érzeni a lakásban, így a Yankee Candle boltját is sokat látogattam az elmúlt hetekben. Az őszi kollekció darabjai nagyon jóra sikerültek, úgyhogy mindegyikből beszereztem egy-egy illatot, valamint a szeder és fügeillatból három tartot is vásároltam. Nem sokkal az őszi kollekció megjelenése után három limitált illattal jelentkezett a márka, így robogtam is az üzletbe megszagolni őket. Mindegyikből hoztam egy-egy illatot, legjobban a mézeskalácsos tetszik. De nem csak a limitált kollekcióból hoztam haza, hanem a már szokásosnak mondható kedvenceimből is vásároltam, mint például a Chirstmas Eve és a Fireside Treats tartokból. 
Ráadásul a héten megjelennek az ünnepi-téli illatok, úgyhogy muszáj lesz elmennem a boltba és jól megszaglászni őket. 


Valamint rendeltem egy Orhsy boxot is, amelyről tegnap írtam. Úgy hiszem jó hónapot zártam, legalábbis nem érzem azt, hogy feleslegesen költöttem. Remélem a további hónapok is tudatosan fognak telni, mert karácsonyra szeretnék spórolni. 

Ti milyen termékeket vásároltatok szeptemberben? 

4 megjegyzés

 1. Az unikornis süti...mmm...na jó ez morbidul hangzott, de úgy kedvelem az illatát...:D

  Ez a hónap nekem inkább a ruhák fele ment, és most hirtelen fel se tudom idézni, milyen szépségápolási termékeket vettem a sminklemosón, az arcmaszkokon és tusfürdő-testápolón kívül...sminkre nem emlékszem, de ki van zárva, hogy kibirtam egy hónapot...ha a körömlakk smink,akkor esetleg...

  Várom ezeket a körömlakkokat felkenve majd, olyan gyönyörűek üvegben is. :o

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. 😀😀😀

   Nekem az előző hónap telt ruhavásárlással. Muszáj volt őszre készülni 😊.

   Megint rakoncátlanokik a körmöm. 😢.

   Törlés
 2. Nagyon klassz dolgokat szereztél be. :)
  A Christmas Memories nekem is az egyik kedvenc illatom. Az új kollekciókból pedig a Warm Cashmere és a Merry Berry Linzer a kedvenceim.
  A Bettina Barty termékekről nem tervezel tesztet? Nagyon kíváncsi vagyok rájuk. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm. Azt tervezem, hogy a 3 napban ezt fogom égetni 😊.
   Mindkettő szuper illat 😊
   Igen, fogok írni mindegyikről. 😊

   Törlés