Mixa Anti-Redness habos arclemosó

Az arcápolási rutinom elengedhetetlen tagja az arclemosók használata. Az évek alatt rengeteg arclemosó termék megfordult már a kezem alatt és az arcbőrömön. Természetesen vannak jól bevált kedvencek is, de mindig szeretek újdonságokat felfedezni, hiszen hatalmas utat jártak be a kozmetikumok az elmúlt 10 évben. A Mixa arctisztító habja azonnal felkeltette a figyelmemet a Notino webshopjában, szinte azonnal a virtuális kosaramban landolt. Habzó arclemosót próbáltam már korábban, így azt hittem nem ér meglepetés a Mixával kapcsolatban. Nagyot tévedtem. A csomagolás praktikus, hiszen pumpás kiszereléssel rendelkezik, ezáltal könnyű adagolni a terméket. A csomagoláson változatlanul semmi különlegeset nem lehet találni, de korábbi posztban említettem, hogy a márkát elsősorban gyógyszertárakban forgalmazták. 
Meglepődtem amikor a pumpából egy opálos gélszerű állag jött ki nem pedig hab. Aztán elolvastam a hátoldalán lévő feliratot, hogy vízzel kell felhabosítani. Eleinte csak kézzel habosítottam fel, ezért elenyésző volt a habmennyiség. Ettől függetlenül hatékony volt arctisztítás tekintetében, mert valóban eltávolítja a napi szennyeződést maradéktalanul, és friss érzetet nyújt törölközés után. Valamint ez a gélszerű, kissé szilikonra emlékeztető állag hidratálja is a bőrt, egyáltalán nincsen feszülő érzet, mint amilyen az arctisztító szappanokra jellemző. Egyébként ez a szilikonos érzet pár percig érezhető a bőrön is törölközés után. 
Alap esetben arctisztító készüléket használok, de nem találtam meg a hozzátartozó kefét itthon. Pár napja a kezem ügyébe akadt, és újra géppel tisztítom meg az arcomat. Jó pár hét használat után tudott újat mutatni nekem a Mixa, mert az arctisztító készülékem vizes keféjével valóban sikerült olyan habot képeznie, mint amelyet már a legelején vártam tőle. Amióta készülékkel használom ezt a lemosót a szilikonos réteget nem érzem törölközés után, hanem hidratált és szép tiszta bőr fogad. 

Összességében ez egy remek lemosó, amely tapasztalataim alapján elsősorban arctisztító készülékkel használva fejti ki igazán a hatását. Hosszú távú használata mellett sem tapasztaltam irritációt. Alaposan tisztít, egyáltalán nem tapasztaltam feszülő, húzódó bőrérzetet sem. Én elsősorban esti arcápolási rutinba javaslom, de természetesen nappali lemosóként is tökéletesen funkciónál. 

A Mixa Anti-Redness gyengéden tisztító habos krémet keressétek a Notino webshopjában 1500 forintért. A lemosó 200 ml-es kiszerelésben kapható. 
További Mixa termékekért is látogassatok el a Notinora

Ti próbáltatok már valamit a márkától? 

2 megjegyzés