Manikűrök BornPrettyStore termékekkel VII.

Kezdődik a karácsonyi dömping, már azt hittem megint eltűnt a nagyvilágban a legújabb Born Pretty Store tesztcsomagom. Szerencsére épségben megérkezett minden, amit tesztelésre kértem. Volt számomra meglepetés a csomagban, mert nem arra számítottam, amit hittem két pelyhes körömdíszről. 


Talán a körömágybőr-olajat vártam a legjobban a csomagból. Egyszerű fekete dobozban érkezik, rajta az a gyümölcs, amilyen illata van elvileg a terméknek. Én a barack illatút választottam, de semmi köze nincsen szerintem a gyümölcshöz. Szerintem inkább valami édes lötty illata van, de ez nem von  le a termék értékéből. 


A termék ecsetes megoldást kapott, szóval nagyon egyszerű a használata és koncentráltan a problémás területre tudjuk felvinni az anyagot. Emellett azt is szeretem ebben, hogy nem leszek se én se minden más merő olaj. A tetején a tekerőgombbal lehet adagolni az olajat, ezért gazdaságos megoldásnak gondolom. Maga a termék valóban hatásos és már egy használat után tökéletesen hidratált körömágybőrt kapunk. 
Az körömápolókat az ALÁBBI linken találhatjátok.


Kértem két darab színes szilánkokat tartalmazó tégelyt. Ezt kicsit benéztem, mert azt hittem sima pelyhek lesznek, de ezek géllakkra vannak. Egyébként se UV-lámpám se géllakkozáshoz megfelelő eszközöm sincsen, de azért egy sima fekete lakkra felkentem ezt a zselés állagú pelyhekkel teleszórt terméket.
Kétféle színben kértem a BP-08 és a BP-07 árnyalatokban. Az 08-as inkább zöld-kék színben irrizálnak, míg a 07-es rózsaszín és lila árnyalatokban. Az egyiket kizárólag fekete alapon használtam a másikat kipróbáltam fehéren is. Nagyon szépen mutatnak ezek a szilánkok fehér alapon is, de szinte lehetetlen őket lefényképezni, így talán a makró fotón (Instagram) látszik valami abból, hogy milyen is valójában. Egyébként mást nem tudok elmondani róla, azon kívül, hogy szépek. Akik géllakkoznak, azoknak érdemes velük tenni egy próbát. Természetesen több árnyalatban kaphatóak.
A géllakkhoz való szilánkok ITT érhetőek el.
Sajnos mellényúltam egy kicsit a krómporral is. Látom sok körmös bloggernél, hogy viszonylag szeretik ezt a technikát, de szerintem borzalmas. Szerencsére már elsőre sikerült felvinnem a port egy rózsaszín alapra, mert a promó képek alapján az a szín tetszett a legjobban. Sajnos nem tettem elsőre latexet a körmöm köré, így gondoltam, hogy majd akkor óvatosan lemosom a port, persze a körmömről is jött le foltokban. Újra kezdtem az egész műveletet, de amikor fedőlakkal akartam fixálni valahogy nem volt az igazi, a króm hatás megszűnt. Aztán meguntam a dolgot és fehér alapra kentem a port. Semmi különbség nincs a rózsaszín és a fehér alap között, mindkét alapnál ugyanazt a fém hatást kaptam. Ebben az esetben kentem rá latexet, de így is nyakig voltam a porban. A végeredményt az alábbi képen látjátok. Az biztos, hogy nem lesz a kedvenc hatásom és elég macerásnak gondolom a használatát is. Egynek elment. Valaki tudja, hogy mivel kell fixálni?  
A port EZEN a linken tudjátok elérni.


Végül, de nem utolsó sorban az olaj mellett a kedvencem a csomagból ez a fekete nyomdalakk. Az idei első Halloween-i manikűrt ezzel a nyomdalakkal készítettem és teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Szinte maradéktalanul felvesz bármilyen mintát bármelyik lemezről. A BPS nyomdalakkokat meleg szívvel ajánlom Nektek.
Az ALÁBBI linken válogathattok a nyomdalakkok közül.


A Born Pretty Store 7. születésnapját ünnepli, ezért szuper kedvezményekkel találkozhattok a webshopban: http://www.bornprettystore.com/
Akciós kóddal pedig 10% kedvezményt kaptok nem akciós termékekre. Kuponkód: ERZB10

2 megjegyzés

  1. Az utolsó mani nagyon tetszik!! A króm porok nem izgatnak, ha meg ennyire macerás, pláne nem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :). Elvileg nem macerás, hanem én vagyok totál béna :D

      Törlés