Újdonság a polcomon | Solone sminktermékek

Pár éve jelent meg itthon a Solone márka a SzépségCenter jóvoltából. Nagy rajongója vagyok az ázsiai kultúrának és mindig szívesen próbálok ki különböző termékeket, ha a távoli keletről van szó. A Solone egész pontosan Tajvanból származik és azt kell mondjam, hogy elég magas minőséget képvisel. Az újdonságok közt helyett kaptak az ecsetek is, amelyek tényleg abszolút újdonságok a SzépségCenter kínálatában. A Solone ecseteknek rövid nyelük van, amely abból a szempontból is előnyös, hogy akinek rosszul lát (mint én) közelebb tud hajolni a tükörhöz. Az ecsetek szőre iszonyatosan puha és szinte simogat ahogy az arcomhoz vagy a szememhez érek velük. Háromféle ecsetet próbáltam ki egy pirosító ecsetet, egy szemre való ecsetet és egy ferde ecsetet. Mindhárommal tökéletesen elégedett vagyok, többszöri mosás után sem hullajtja a szőrét egyik sem. 
Egyébként többféle ecset közül választhatunk, amelyek már 890 forinttól elérhetőek. Szerintem ár/érték arányban verhetetlenek ezek az termékek. 


A paletták csomagolása annyira cuki, egyenesen imádom! Számomra egyediek a Solone csomagolások és nem csak a színes és vidám címke miatt, hanem ez az első szemhéjpúder-palettám, amely fémből készült. Pontosan olyanok, mint gyermekkoromban a fémtolltartók. A nyitás és zárás mechanizmusa is ugyanaz. Úgyhogy ezért óvatosan szoktam magammal vinni nehogy benyomódjon. 

A paletta a Solone márkánál kaphatóak klasszikus paletták is, mint a képeken szereplő Rose. A név szerintem abszolút találó, hiszen csupa rózsás árnyalattal van tele a paletta, amelyek tökéletesen harmonizálnak egymással. A színek mellett egy pici kis applikátor is található, de én nem szoktam használni. 


Az összes szín selyemfényű, csodásan mutatnak a szemhéjon. A hétköznapokra tökéletesen alkalmazhatóak ezek az árnyalatok, de ha akarjuk kicsit füstösebbé is tudjuk varázsolni a sminket. A színek csodásan pigmentáltak, alig porolnak, könnyen építhetőek és kiválóan lehet satírozni. Egyes árnyalatok akár használhatóak kiemelő és kontúrszínnek is. A tartóssága is tökéletes, hiszen az általam használt szemhéjalappal a nap végéig is intenzívek maradnak a színek. Összességében az ecsetekkel álom dolgozni, kedvencem közülük a ferde ecset, amellyel tökéletesen ki tudom tölteni a szemöldökömet. A paletta pedig álomszép. A színek csodálatosak, az árnyalatok pigmentáltak és nem porolnak, könnyű eldolgozni, satírozni. Az árnyalatok pedig tökéletesen harmonizálnak egymással bármelyiket is használjuk.

A SzépségCenter webshopjában megtaláljátok a Solone márkát, de válogathattok még a Neogence, a Narüko vagy akár a Carmex termékei között. 

2 megjegyzés

  1. Csodálatosan szép ez a paletta! Esetleg sminket is láthatunk vele? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye? *-* Ha lesz akkor instán, nem tudom, hogy az új obim képes sminkfotózásra is :).

      Törlés