Szeptemberi Orshy box

Szeptember utolsó péntekén megérkezett az aktuális Orshy Box. Az első dobozt is megvásároltam és annyira elégedett voltam a tartalommal, hogy nem volt kérdés a következő boxszal kapcsolatban. Az Orshy boxok személyre szabottan készülnek, így most is előzetes egyeztetés után állította össze Orshy a dobozomat. Természetesen a márkák és a termékek fajtája titok volt előttem, csak annyit kértem, hogy kádfürdőzéssel kapcsolatos kozmetikumok kerüljenek a dobozba.


Ebbe a meglepetés boxba öt teljes kiszerelésű termék érkezett és egy kis tusfürdő, valamint két teafilter. Igazából bármit kérhettek, ha igénybe veszitek ezt a szolgáltatást. Három árkategóriát tudtok választani, én a középső dobozt kértem, amiért 6000 forintot fizettem szállítással együtt. Szerintem teljesen megéri az ára, ráadásul tényleg azt kapom, amit szeretnék, de mégis megvan a meglepetés élménye. Úgyhogy aki bizonytalan volt a meglepetés boxokat illetően, annak bátran ajánlom az Orshy boxot. Lássuk, hogy pontosan milyen termékek lapultak a dobozban.


Fent már említettem, hogy kádfürdőzéssel kapcsolatos kozmetikumokat kértem, mert ősztől tavaszig nagyon sok időt töltök a kádban. Rettenetesen fázós vagyok, nálam 25 fok alatt beáll a fagy és mindegy mennyi réteg ruhát veszek fel. A remegésemet forró fürdővel tudom csillapítani és természetesen nem hiányozhatnak belőle a finom illatok és óriási habok. 
Mondtam Orshynak, hogy nagyon örülnék valami karácsonyi terméknek, de azt mondta, hogy nem valószínű, hogy tud a dobozba tenni, mert az ünnepek még messze vannak. Úgyhogy az esélytelenek nyugalmával vártam a boxot. Nagy volt a meglepetés és az öröm, amikor megláttam óriás Mézit! Kíváncsi vagyok mit tud, megpróbálom legalább első Adventig tartogatni a használatát. 
A másik kozmetikum, amelyre abszolút nem számítottam, az egy 16 darabos teafilter kiszerelésű fürdősó. Ehhez hasonló termékkel még nem találkoztam, úgyhogy kíváncsian várom, hogy milyen élményt fog nyújtani. Egyébként csodás gyümölcsös illata van.Voltak még cuki kiszerelésű termékek is, mint például a mini fürdőgolyók. Nagyjából 1-2 centi átmérőjük van, úgyhogy lehet két darabot kell majd elhasználom egy-egy fürdéshez. Nem ismerem ezt a márkát, szóval nem tudom mire számítsak, de már alig várom, hogy kipróbáljam.
Az egyik kedvenc csomagolásom a kémcsőbe zárt fürdősó. Teljesen le van zárva, így nem tudtam megszagolni, hogy milyen illatú. Mindenesetre nagyon jó ötletnek tartom ezt a kiszerelést, kíváncsian várom, hogy milyen élményben lesz részem. 


Továbbá még volt két darab tusfürdő is a boxban, az egyik egy teljes kiszerelésű kókuszos csoda, a másik pedig egy édes süti illatú. Mindkét illat nagyon-nagyon tetszik, de ha választanom kéne, akkor a sütist választanám, de csak azért mert karácsonyi hangulatom támad tőle.
Két filter Twinings teát is találtam a meglepetések között, amelynek nagyon örülök, mert ez az egyik kedvenc márkám.


Összességében ez a doboz talán jobban tetszik, mint az első. Minden termék teli találat, nem is tudnék kedvencet választani. Azt hiszem most jó darabig el leszek látva, és a fürdőteának köszönhetően igazi illatorgiában volt részem, amint kinyitottam a dobozt. 
Még egyszer nagyon szépen köszönöm Orshynak, hogy ilyen körültekintően járt el megint a dobozomat illetően. Minden kozmetikumnak nagyon örülök és jómagam sem választottam volna mást. 

Orhsy Facebook oldalát megtalálhatjátok itt: https://www.facebook.com/orshycosmetics/

2 megjegyzés