Bath & Body Works mango & mandarin utra shea testápoló

A nyár már tovaszállt, sőt talán már az emlékek nagy része is megfakult.  Akik szeretik a nyári frissítő, energikus illatokat, azoknak sem kell lemondani a hideg idő beköszöntével. A Notino Bath & Body Works kínálata bővelkedik nyáras és tavaszias illatokban is. A tavaszt szeretem, a nyarat már kevésbé, ennek ellenére örömmel használtam el ősz elején a mangó és mandarinillatú testápolót a BBW-től. 


Viszonylag gyakran olvashattatok már a Bath & Body Works termékeiről a blogon. Az egyik kedvenc márkámmá nőtte ki magát az elmúlt évben testápolás terén. Viszonylag sokféle testápoló kapható a kínálatban, kezdve a hígabb verziótól a testvajig. Kedvencem ezek közül az ultra shea kiadás, ettől függetlenül majd egy testvajra egyszer benevezek, de attól félek, hogy az az én bőrömnek már sok lenne. 
A csomagolás most is mint mindig változatlanul tetszik, de a márka elég gyakran vált arculatot, mostanában kicsit letisztultabbak a termékeik. A magam részéről én jobban kedvelem ezeket a színes bohókás csomagolásokat. 
Azt is említettem már, hogy a BBW termékek nagyon-nagyon intenzív illatvilággal rendelkeznek egyedi kombinációkkal karöltve. Ez a mangó-mandarin páros sem csak ebből a két gyümölcs illatából áll, hanem még egy kis narancsvirág megbújik benne. 
Ez az illat nagyon friss, nagyon tavaszi, nagyon nyári, ennek ellenére szeptemberben kezdtem el használni és nem bizonyult rossz döntésnek. 
A testápoló állaga sűrű, kissé habos jellegű, viszonylag könnyen és hamar beszívódik. Ha túl sokat nyomunk a termékből akkor ragacsos réteget hagy maga után, elég belőle egy kisebb diónyi mennyiség is egy-egy testrész hidratálásához. Az illata pedig csodás citrusos, amely másnap reggelig intenzíven kitart. 

Összességében nem csalódtam ismételten a márkában. A testápoló illata csodálatos, igazán frissítő és testébresztő hatással van rám. A hidratálása kiváló, heti 3-4 alkalommal elég használnom. Kipróbáltam zuhanyzás közbeni testápolónak is, és úgy is bevált, aki nem szereti magát törölközés után kenegetni, azoknak egy jó alternatíva lehet. 

A Bath & Body Works Mango Mandarin testkrémjét megtalálhatjátok a Notino webshopjában. 

2 megjegyzés

 1. Tőlük nem próbáltam még semmit, de a mangó-mandarin páros izgalmasnak tűnik.
  Én télen kifejezetten testvajazós típus vagyok, alig várom, hogy jöjjenek a kakaós, narancsos, nehezebb téli illatok... :)

  U.i.: gyönyörűek a képek az oldalon!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, annyira jól esik ezt olvasni :).
   Van rengeteg nehezebb illatuk ám, azok is wooow faktorosak. Kedvencem a Vanilla Bean Noel ez már a 3.év, hogy minden karácsonykor újra veszem :D,

   Törlés