Avon, Smokey Shimmer

Az Avon a téli ünnepre való tekintettel két fajta 8in1 palettával jelent meg smink fronton. Engem első látásra a csupa füstös színekből álló Smokey Shimmer fogott meg. 
Fekete dobozban érkezik a paletta, bubis fóliával. A paletta is ünnepi díszbe öltözött, hiszen az oldalán az Avon felirat mellett, apró arany csillagok is láthatóak. Ez a minta igazán különlegessé teszi a palettát.


A tok masszív, könnyű kinyitni és biztosan visszazár. A panelben 8 szín található, mattól az egészen csillámosig. Némely szemhéjpúder ferdén van beletéve a panelbe, ami nem von le a paletta értékéből, de nem hiszem, hogy direkt lennének így belehelyezve, mint The Balm paletták esetében. A palettához tartozik egy kétfejű applikátor is, csak színminták készítésekor használom.


A színek közelebbről:
Színminták:

Balról jobbra a színek (a palettához viszonyítva)

A felső sor színei között találhatjuk a világos árnyalatokat. Mindegyik szín szuper pigmentált. Két-három húzással értem el a fent látható intenzitást.
A legelső szín első ránézésre fehérnek tűnik, felkenve viszont kicsit pezsgőszínűvé változik. Jól építhető.
A második szín az egyik kedvencem a palettából. Gyönyörű gyöngyházfényű rózsaszín, ami hihetetlen mód pigmentált. Nappali és szuper esti smink alap.
A harmadik szín, egy csodás világos szürke. Szeretem szürke színnel kiemelni a színváltós szememet.
A negyedik szín pedig egy középszürke, ami magában is megállja a helyét, ugyanakkor a mellette lévő világos szürkével kombinálva szuper füstös sminket készíthetünk.

Az alsó sor színei balról jobbra

Alul találjuk meg a paletta vadító színeit. Nagyon jól pigmentáltak, és két matt színt is felfedezhetünk bennük.
Az első, sötétnek tűnő matt szürke szuper satírozó szín.
A második szín, egy sötét lila, tele ezüst csillámokkal. Hatásra a krémes szemhéjpúderekre emlékeztet. A lilával óvatosan szoktam bánni, nem minden árnyalata áll jól.
A harmadik szín, egy nagyon sötét szürke, ezt a felső sor második színével szoktam kombinálni. A külső V-be teszek fel egy keveset, majd elsatírozom a két színt. 
Végül pedig egy matt fekete is megtalálható a palettában, ha igazán hangsúlyos sminket szeretnénk készíteni.

A paletta színei nem porolnak jobban, mint az átlagos paletták. A felesleget érdemes leütögetni az ecsetről, akkor nem szoktam a szemem alatti területeken apró szemhéjpúder port találni. A színek nagyon jól satírozhatóak. Szerintem egy szuperül kihasználható paletta, hiszen nappali, valamint esti sminket is készíthetünk vele, így nem csak karácsonykor, de szilveszterkor is ideálisnak tartom.

Nektek, hogy tetszik a Smokey Shimmer?

8 megjegyzés

 1. Nagyon szép paletta, a fémes kék-ezüst a kedvencem róla :)

  VálaszTörlés
 2. Meg vagyok lepve, ezt most jól összerakták. Nagyon tetszik, beindította a fantáziám! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Megmondom őszintén én is. A natúr vonal is szuper, de ez tényleg sokkal jobb :)

   Törlés
 3. Hát ezen most meglepődtem, mert a katalógusban nem tűnt ennyire ígéretesnek, sőt... Majd mindjárt megmutatom a FB-oldalamon a bejegyzésedet, mert bizony szuper palettának tűnik ez is :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azért azt tudjuk, hogy az Avon katalógus képei nem mindig valósághűek. :) de a pigmentátsága igencsak meglepett. Tényleg tökéletes paletta. Köszönöm:)

   Törlés
 4. Aaaazta mindenit, roppant gusztusos darab és totálisan meglepően pigmentált.
  Csorog a nyálam rá...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D Igen. A Sleek palettához tudnám hasonlítani:)

   Törlés