December színei körmös kihívás: Arany

Remélem mindenkinél meghitt hangulatban telt a tegnap este. Karácsony első napja van, ilyenkor felkerekednek a családok, barátok, egyedülállók és meglátogatják a szeretteiket, hogy ismét békességben, és nagy nagy falatozások közepette teljen el a napjuk. A készülődés idejére talán van még időtök megnézni az arany színnel készített manikűrjeinket. 

A tavalyit ITT lehet megtekinteni. A színeket meghagytam, most is az arany és a fekete elegáns kombinációját vettem elő. Csak más megvilágításban:

Tudom, hogy a fekete nem tartozik a karácsonyi ünnepekhez, de szerintem arannyal párosítva igazán elegáns hatást tud kelteni. Szintén China Glaze Autunm Nights kollekciójához nyúltam. Annak idején nagy slágernek számító Goldie But Goodie-hoz. Szerintem az egyik legszebb arany lakk még mindig. Alapnak a Flormar fekete lakkját használtam, két ujjamon is. Erre került a Barry M Gold Foil-val arany hópehely, ami a tél egyik legszebb kiadású nyomdalemezén van rajta. Nevezetesen a P'etla Flake No More-án.


A többiek munkái:

15 megjegyzés

 1. Csodálatosan szép manikűr! Ez a CG arany lakk kapható még vajon? Vagy esetleg van hasonmása? Tetszik benne, hogy nem egyértelmű, tömör arany, mintha bronz és világos arany apró glitterek keveréke lenne. Most direkt megnéztem: nincs hasonlóm! Hiba :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen. Hűha. Elvileg kapható még. Legalábbis úgy tudom. Két éve nagy volt körülötte a felhajtás:)

   Törlés
 2. Szerintem is elegáns páros a fekete az arannyal. :)
  Remek manikűr készült most is, egyenesen imádom. :)

  VálaszTörlés
 3. Uhh ez gyönyörű lett!! :) Nagyon jó ez a fekete arany választás együtt!!

  VálaszTörlés
 4. nagyon szép lett! én fekete lakkot kentem fel tegnap a szentestére, mert a ruhám önmagában nagyon feltűnő, ahhoz nail art nem mutatott volna jól. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm. ^_^ nem volt túl vad? Önmagában feketét már nem hordok. :)

   Törlés
 5. Nagyon szép lett! Ma én is aranyra festettem a körmeimet, az Avon Golden Vision-jét viselem :) Nagyon nagy kedvencem a Goldie but Goodie, sajnos az én példányomnak már csak az alján van egy kevéske és az is besűrűsödve várja a sorsát, de nincs szivem kidobni, annyira szeretem :) Boldog Karácsonyt!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hű. Eltudtad fogyasztani????? Az nem semmi. Nekem még több mint a fele megvan...wow. Köszönöm ^_^

   Törlés
 6. Nagyon elegáns lett! Én sem a szokásos piros manit viseltem, hanem elmentem a világos irányba, már karácsony előtt kiéltem magam a piros-zöld vonalon.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen. :) én is vágyom már egy kis rózsaszínre ^_^

   Törlés
 7. Már ránézésre felismertem a Goldie but Goodie-t. Hiába no, nekem is az egyik kedvencem :-) Szép lett a mani, klasszikus és elegáns, ami csak jó lehet :-)

  VálaszTörlés