Avon Mrs. Frosty habfürdő

Szerintem sokunk nevében beszélhetek arról, milyen jól is tud esni télen egy kádfürdőzés. Ki ne vágyna arra, hogy egy fárasztó, és hideg nap után habos kádfürdőben lazítson?!
Mrs. Frosty pedig arra termett, hogy kényeztessen minket egy hosszú nap után.


Mrs Frosty egy nagyon cuki hóember nő. 250 ml fűszeres fahéjat rejteget a testében. Nagyon tetszik a csomagolás, kicsit bohókás, mégis ünnepi. Reménykedem, hogy még idén fogok tudni hóembert készíteni. 
Nyitott csap mellé, olyan 5-6 kupaknyi habfürdőt engedek a kádba. Hatalmas habokat csinál, ami több mint fél órányi kádfürdőzés után, is megmarad. Mennyei fűszeres alma illata van, ami belengi az egész fürdőszobát. A habja viszonylag krémes, de nem hidratál eléggé, és sajnos az illata sem marad meg sokáig a bőrön. Nagyon szeretek elmerülni a fűszeres habokban, a hideg téli estéken. Megalapozza a Mrs. Frosty a téli hangulatot.

Keressétek az Avon aktuális katalógusában. Kapható még narancsos illatban (azt is megvásároltam, nagyon jó illata volt a katalógus papírján) Mr. Frosty néven.

Ti szeretitek az Avon habfürdőit?

7 megjegyzés

 1. Imádom a habfürdőket, most nagyon szuper illatúak kaphatók az Avonnál :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen ^_^ most is várok egyet, a vörösáfonyásat, illetve leadtam egy rendelést is a Hello Kittyre. Nyárig mindennap fürödni fogok :D

   Törlés
 2. Nekem a narancsos van meg, nagyon finom illata van. :)

  VálaszTörlés
 3. Sajnos nincs kádunk, pedig amúgy megvettem volna mindkettőt. Irtó cukik és jónak tűnik az illat is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én nem bírnám kád nélkül tuti :(
   Szerintem tusfürdőnek is simán használhatod őket:)

   Törlés
 4. Nekem is megvan a Hóember-pár, de még nem volt szívem megkezdeni őket, Karácsonyra tartogatom. De addig is minden nap megszagolgatom őket :)

  VálaszTörlés