December színei körmös kihívás: Ezüst

Akik 1 évvel ezelőtt is figyelemmel követték a blogot, azoknak ismerős lehet ez a kihívás. Tavaly is részt vettem Bella által meghirdetett karácsonyi köröm forgatagban. Idén is útjára indul a karácsony színei kihívás. 
Első témánk az ezüst.

Visszanézve a tavalyi munkáimat, nagyon nem vagyok megelégedve velük. Idén igyekszem szebb manikűröket gyártani. Remélem az eltelt 1 év alatt fejlődtem is valamit. Minden bejegyzéshez be fogom linkelni a tavalyi rettenetes manikűröket. EZEN a linken láthatjátok az 1 évvel ezelőtti "alkotást".


Lássuk az ideit:


A mostani kihívásban igyekszem elhagyni a kötöttségeket. A tavalyi színben tényleg az ezüst dominált, egy leheletnyi fehérrel. Most úgy gondoltam, hogy ünnepibbre veszem a dolgokat. Alapnak fehéret használtam, majd arra ütögettem fel a Lovely ezüst homoklakkját. 


Ezt a havas jelenséget szerettem volna feldobni egy fekete nyomdázással, aminek annyi a különlegessége, hogy nem az egész körmömet teríti be, hanem a sarkaktól indul a minta, és nagyjából a felület feléig tart. A fekete mintát a P'etla Flake No More lemezéről választottam. Ezt fixáltam egy fedőlakkal, hogy még inkább egybe olvadjanak a színek.

Többiek ünnepi munkái:

16 megjegyzés

 1. Imádom, ahogyan belesimul az ezüst homoklakk a krémfehérbe, és a Pet'la lemez mintái egyfajta rusztikus bájt, megtervezett kiforratlanságot...."kovácsoltvasságot" :D lehelnek a manikűrbe! Érdekesek ezek a P-lemezek, a magaméval nehezen békültem meg, de azt be kellett látnom, hogy vonalvezetésük egyedülálló ezeknek a mintáknak.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Wow, imádom a kommentjeid ❤ köszönöm:)
   Sokan panaszkodnak a Petla lemezekre, de eddig nekem mind a 4 bevált amit birtoklok. Egyelőre várom az újdonságokat tőle:)

   Törlés
 2. Nagyon szép manikűr lett, a gyűrűsujjadon látom a legszebbnek az átmenetet, ahogy az ezüst beleolvad a fehérbe :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, képen valóban. Élőben sokkal szebb volt. Sebaj jövőre a gépemnek hála úgy tudom fotózni a lakkozást ahogy valóban látom. :)
   Köszönöm szépen ^_^

   Törlés
 3. Nagyon csecse lett! Már instán is lestem, hogy de szép *-*

  VálaszTörlés
 4. Csak ismételni tudom, amit Instán is írtam, csodaszép lett! *.*

  VálaszTörlés
 5. Csatlakozom az előttem szólókhoz, az átmenet valami fantasztikusan szép lett!

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szép, nekem a tavalyi is tetszik :) A csillámok felvitelével én mindig bajban vagyok, de karácsonykor lesz időm pepecselni, gyakorolok majd szivaccsal, ecsettel.

  VálaszTörlés
 7. Eleni! *_* Ez a manikűr gyönyörű lett!! *_*

  VálaszTörlés