Összefoglaló: 2015

Azt hittem 2015 az én évem lesz. Mivel az 5-ös a szerencseszámom, így egyértelmű volt a 2014-es Pokol után, hogy annál rosszabb már úgysem lesz. Jelentem, pedig a rosszabbnál is van rosszabb. Úgyhogy valamiért nem jött be idén az ötös számhoz fűződő jó kapcsolatom.

A blogot tekintve igazából elég sikeres volt számomra az év, hiszen több cég is együttműködött velem, elég sokan iratkoztatok fel (nyereményjáték nélkül), illetve fejlődni is fog továbbra is az oldal. 2016-ban tervezek saját tárhelyet venni, ami névváltoztatással fog járni. Erről majd mindenkit időben értesíteni fogok, a blogon és a Facebook oldalon is, hogy hol milyen néven találtok meg ezentúl.
A névváltoztatás mellé, új külső is fog dukálni a bloghoz, de ezek még a jövő zenéi, habár nem túl messze lévő jövő, legkésőbb a blog 3. születésnapjára már szeretnék mindent élesben tudni.

Nem szokásom a magánéletemről írni, ahogy most is csak egy bizonyos szegletét fogom leírni a dolgoknak, mert ebből van olyan rossz dolog, ami az egész családom életét érinti, és kizökkentette az addigi életviteléből.
Év elején a vashiányom feltornázásával voltunk elfoglalva, mert gyógyszer mellett is ürült, aztán végül nagy nehezen sikerült a normális értékbe visszatornázni. A vaskészítmények minden mellékhatására reagáltam, és a mai napig nem 100-as a gyomrom működése, de már az is mindegy. 
Az idei év sorscsapása nyáron következett be, a blogon nem érzékeltétek, de nagyon súlyos depressziós időszakom következett, ami egészen ősz közepéig tartott, illetve egyéb más pszichés betegségem is kiújult a családot ért trauma miatt. Gőzerővel igyekszem azon, hogy éljek, hogy akarjak élni, hogy lássam az élet megannyi szépségét, amit nagyon nehezen vettem észre az utóbbi fél évben. Igyekszem legyőzni a démonjaimat, és nagyon akarom, hogy normális életet tudjak élni, mint a kortársaim.
Ebben az évben a padló alá kerültem, de szerencsére még vesznek olyan emberek körbe, akikre számíthatok. Természetesen bajban ismerszik meg az ember, így rájöttem kik a valódi barátaim, és kik azok akik nem. Súlyos tisztogatást kezdtem ez ügyben, és ma már tényleg csak azokkal beszélek, akik fontosak számomra, akiket én is érdeklem. Mert igen, most az egyszer, ebben az évben én omlottam annyira össze, hogy képtelen voltam más "mondvacsinált" bajával foglalkozni. Nagyon rossz érzés úgy élni, hogy igazából úgy érzed, hogy elvették tőled az életet, elvettek tőled már mindent, és még alig vagy 27 éves...és még nincsen vége, mert ki tudja, hogy a többi év alatt mi fog történni?! Megmondom őszintén, hogy 2016 sem lesz jobb már látom előre, ez nem negatív előrevetítés. Hiszen vannak olyan dolgok az életben, amikor nincsen gyógymód, ahol szó szerint az utolsó állomás a halál. Sose tudhatjuk, hogy az odáig vezető út mivel van kikövezve. Ezeket a sorokat is félve írtam le, és ki tudja, hogy míg nyilvános lesz a bejegyzés mennyit fog változni tartalom.
Rájöttem, hogy nem csak minden rajtam múlik, mert igenis fontos a környezet, és abban kell tudni érvényesülni, amit dobott a gép. Hihetetlen, hogy mennyi minden kölcsönhatással van egymással, és egymásra. Egy-egy emberélet mennyire tudja befolyásolni a mi életünket is. Talán mégsem teljesen fedi a valóságot az, hogy minden önmagunkon múlik.
Hiszek abban, hogy ha a lélek nem érzi jól magát, akkor a testre is kihatással van. Elég sok szervi bajom volt ebben az évben, úgyhogy szeptembertől elkezdtem a lelkemet is gyógyítani.
Korábban írtam, hogy felerősödött a refluxom, annyira, hogy már majdnem egy gyomortükrözést is elvállaltam volna. Végül úgy döntöttem, hogy napi szintű relaxációval megpróbálom magam helyrehozni a bennem felgyűlt feszültséget. Hosszú hónapok eredménye végül elérte a célját. Jelentős mértékben visszaszorult a refluxom, igaz még nagyon oda kell figyelnem mit eszem, és a mozgásra is sokkal több időt kell(ene) fordítanom, de elmondhatom, hogy a napi szintű rosszullétek lecsökkentek havi pár alkalomra. És már a savlekötőt sem szedem, helyette szódabikarbónás vizet iszom, ha feljön a sav.
Ha nagyon őszinte akarok lenni, annyira rosszul éreztem magam, hogy féltem valami nagyon komoly betegségem alakul ki, mikor már a második csomót vettem észre a nyakamnál, akkor elgondolkodtam, hogy ha a sorsomon nem is tudok változtatni, akkor a hozzáállásomon igen. Úgyhogy ősz óta, segítséggel ugyan, de elkezdtem kézbe venni a gondolkodásomat, és megváltoztatni az élethez való hozzáállásomat. Van még mit csiszolni a dolgokon, de talán már annyira nem vagyok borúlátó, és kicsit kiegyensúlyozottabbnak érezem magam. Ezért nagyon hálás vagyok egy bizonyos személynek, aki segít nekem feldolgozni az eddig elszenvedett traumákat.
Záró gondolat pedig legyen ez:
Kívánok mindenkinek Sikerekben és Egészségben Gazdag Új Esztendőt! Magamnak pedig teljes gyógyulást, és erőt kívánok az elkövetkezendő nehéz időkre.32 megjegyzés

 1. Megrendítő volt olvasni ezt a bejegyzést, valóban a kívülálló - blogolvasó számára nem volt érezhető semmi ezekből a negatív dolgokból, ami hatalmas lelkierőre és fegyelemre utal. Legalábbis én erre következtetek ebből. Drukkolok, hogy most már jobb széria jöjjön a szervi bajok pedig tűnjenek el örökre! A legjobbakat kívánom neked, Kedves Eleni és várom az új elérhetőségekről az infót, nehogy szem elől tévesszelek :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon ritkán látszik rajtam, ha gond van. Sosem voltam az az ember aki sok ember előtt kiborul. Rólam mindig azt hiszik vidám és közvetlen vagyok. Megszoktak lepődni:)
   Nagyon köszönöm Szilvi! Én is kívánom Nektek a Legjobbakat, örökre ❤

   Törlés
 2. Nehéz ezek után megszólalni, reagálni. Önfegyelmed, erőd, kitartásod példaértékű számomra. Ha hatalmamban állna egy varázsütésre megváltoztatni minden rosszat az életedben, megtenném.
  Bármi is történik, soha ne add fel.
  Ölellek

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen:* Sajnos nem vagyok olyan erős mint szeretném. De rajta vagyok az ügyön. Jól esnek soraid!
   Én is segítenek neked a palcámmal mikor csak kell ❤

   Törlés
 3. Sajnálom, hogy eddig csak egyszer találkoztunk, de bármikor számíthatsz rám, te is velem voltál, amikor nekem borzalmas volt és még a szar helyzetből is egy szuper nap kerekedett (de nem csak ezért számíthatsz rám persze) :) Én hiszem, hogy egyszer minden jobb lesz, csak ki kell várni, úgyhogy várj, én pedig várok veled! :)
  Fel a fejjel és csodálatos, boldog új évet kívánok neked, megérdemled! Eljön még a te időd, mikor végre boldogan, önfeledten és másokkal nem törődve élvezheted az élet minden apró és legapróbb kis örömét is!
  Csak pozitívan és mindig csak előre tekints! <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az az egy tali is meghatározó, és olyan mintha mindig is ismertelek volna. Nagyon szépen köszönöm Neked ezeket a sorokat. És azt, hogy mindig segítesz meglátni a jót. ❤ Nagyon köszönöm a barátságod!

   Törlés
 4. Kitartást és minden jót kívánok, a rosszak után neked!! Ha bármi van én tudod messziről melletted állok, és egyet ne feledj soha, SOHA NE ADD FEL!!! Pusszillak

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen kedves Judit!!€ ❤ :*

   Törlés
 5. Drága Eleni, sok erőt és kitartást, és örömteli, könnyed, bizalommal teli hozzáállást kívánunk Neked 2016-hoz. Néha hajlamos az ember azt hinni a körülmények sodornak, de a modern kvantumfizika már bizonyította minden energia. Embervoltunkra lefordítva érzelmeink, gondolataink, tetteink és kimondott szavaink mind-mind saját frekvencián rezegnek, és töltésükkel együtt alkotják az energiamezőnket, a hasonló vonzza a hasonlót, így olyan töltetű dolgok, események fognak tükröződni megfigyelőként valóságod képernyőjén, ami ennek megfelel. Minden pillanat alkalmas az újrakezdésre, érzelmi-gondolat-tett-és szavaink töltésének újrahangolására. A kimondott szó jelentőségére újra felhívom a figyelmedet, akármilyen hülyének tűnhet, inkább mondd egyre jobban és jobban vagyok, de ne programozd be előre 2016-ra is a régi -ezek szerint-nem teljesen bevált- energiát, mert akkor biztosan újra teremtődik. Élvezd inkább és csináld a változást. Az ember nagy teremtő, csodákat alkotni képes. Te is ezernyi csodát tudsz, birtokolsz, rejtesz. Azt kívánom éld meg saját csodáidat, inkább ezeket akard felfedezni, magadat teljességedben megtapasztalni. A fókusz a fontos, ha elsajátítod ennek a 4 kifejezési módunknak, tehát újra leírom: érzelem-gondolat-tett-szó frekvencia szintjén a koherenciát, az összetartást energia szinten, minden megvalósul amire vágysz. De az ellenteremtés is működik, tehát, ha félelemmel indulsz egy dolognak, az is bejön, mert ez kőkemény fizika. Soha, soha ne add fel az álmaid, álmodj szépeket Eleninek jövőre, mert megérdemli! BUÉK 2016! BB.Csapat

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még egyszer nagyon köszönöm Neked ezt a kommentet. Sokat jelent számomomra minden egyes sora. És teljesen igazad van. Köszönöm szépen ❤

   Törlés
 6. Nagyon szeretem azt a mondást, hogy Isten a legnehezebb csatáit a legjobb harcosainak adja. Habár nem vagyok keresztény, ez mégis sokat jelent számomra és úgy érzem rád is tökéletesen illik. Hatalmas bátorságra vall, hogy fel merted ezeket a dolgokat vállalni. Nagyon büszke vagyok rád, amiért ilyen messzire eljutottál abból a gödörből, ahonnan indultál, rám pedig továbbra is számíthatsz, bármire is legyen szükséged :) Millió ölelést küldök az éteren keresztül is!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen. Ami nem öl meg, az megerősít után a kedvencem...:)
   Bár nem tudom. Nyilván van ennek oka, mert véletlenek nincsennek.
   Nagyon köszönöm Szilvim az egész éves támogatásodat ❤

   Törlés
 7. Ez egy nagyon őszinte és megható bejegyzés lett, hihetetlen vagy! :) Tudod, hogy mit gondolok, kitartás és csak előre nézz, mert erős vagy! <3

  VálaszTörlés
 8. Régi motoros vashiányosként átérzem a problémát, remélem mostmár jól leszel :( Én ebben az évben most eléggé jól viseltem, nem ment kritikus szint alá, hálistennek :)
  Nagyon sokat segít, ha "kitörlöd" az életedből azokat az embereket, akik csak hátráltatnak, felidegesítenek, vagy semmi hasznosat nem adnak, és ne érezd magad bunkónak emiatt, én is idén jöttem rá, hogy csak az egyéni érzések számítanak, nem másé.
  A bloggal meg sok sikert továbbra is! :) Puszi <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen. Pedig ki gondolná, hogy egyszerű vashiány ilyet okoz...O.o
   Remélem idén is megtartja nálad jó szokását és marad szépen az egészséges szintjén.
   Van mikor muszáj tisztogatást végezni. Vagy vannak olyanok akik átlépnek egy bizonyos határt. Én sok mindent megbocsájtok másoknak, de az nem jelenti, hogy ártani lehet nekem. Aki nem gondolta őszintén a bocsánatát menet a levesbe. De eddig kétszer belefutottam irtó gyerekes után zengésbe. Zaklatásba. Nem tudom néhány embernek van baj az agyával. Ha valaki nem volt rám kíváncsi soha többet nem álltam neki zaklatni, meg hazudni róla. Borzalmasak az emberek. :S
   Köszönöm szépen Kami ❤ :*

   Törlés
 9. Nem tudom, mit mondjak... Megrendítő volt olvasni a bejegyzésed! Köszönöm -és szerintem köszönjük-, hogy ennyire őszinte vagy és megosztottál akárcsak egy kis részletet is a problémádból. Tisztelem a kitartásod, az erőd, hogy képes vagy felállni és változtatni! Kívánok neked nagyon boldog új évet, amikor minden rendbe kerül az életedben!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én tartozom Neked köszönettel Ada! Itt vagy velem, reagálsz, ez az ami számít ❤
   Én is kívánok Neked és Családodnak Szeretetben és Egészségben valamint Szerencsében Gazdag Új Esztendőt ❤ még egyszer köszönöm a kedves sorokat és bátorítást!:)

   Törlés
 10. Abszolút nem jött át a blog olvasása közben ,hogy bármi baj is van veled. Megrendülve olvastam a bejegyzést...
  Kitartást kívánok! Tényleg remélem,hogy ez után már csak jobb lesz! :)
  Depresszió miatt szakított a párom velem 17.-én, a mai napig nem értettem meg miért engem hagyott el, aki mindenben segítettem neki...küldhetnél neki a kitartásodból, és élni akarásodból!
  Erős vagy és meglátod idővel minden helyre jön. Egy sokkal boldogabb és egészségesebb új évet kívánok Neked! <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igyekszem nem nagyon kiteregetni a dolgokat. Sajnos egyesek visszaélnek vele. Olyanok akik 10 éve nem láttak. De idejönnek okoskodni. Termszetesen nem adtam esélyt annak, hogy belegázoljon a lelkivilágomba a lány, nem olvastam el a kommentjét, amit ide akart írni. Szerencsére lehet moderálni a dolgokat. :)
   Nem lehet, hogy úgy érezte teher ő számodra? Kicsit átérzem a helyzetét és én is sajnálom a Párom. Nagyon sokszor sírtam neki amiatt hogy meg sem érdemlem őt. Ha ezzel kapcsolatban akarsz valamit beszélni keress fel nyugodtan.
   Köszönöm a jó kívánságokat! Remélem a te életed is 2016-ban úgy alakul ahogy szeretnéd ❤

   Törlés
 11. Drága Eleni! Ez az év nekem is vízválasztó volt sok szempontból, nagyon nehéz talpra állni, de leginkább csak Te vagy képes változtatni a dolgokon. Egy tragédia két módon befolyásolhatja az életedet, vagy teljesen összetör vagy megerősít. Nekem az utóbbihoz volt szerencsém, igaz nem kis motivációt jelentett a lányom. De a mindennapi apró célok azok amik előbbre visznek, amik segítenek felépíteni újra saját magadat. A barátokat akik csak látszólag voltak azok, pedig jobb elengedni inkább legyen kevesebb de sokkal értékesebb. Kívánok neked és mindannyiunknak egy boldogabb új évet, ahol sikerül megtalálni önmagunk lelki békéjét és ezt a világnak is megmutatni. :) Sikerülni fog, én tudom :) Hajrá!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Betty! Emlékszem a bejegyzésedre. Nagyon sajnálom...még mindig nagyon megrendítő azbami történt veled. És a világ egyik legrosszabb tragédiájának tartom :( sokban motiválsz. Mert te is a történeteddel erőt adsz ❤
   Ponotsan ^_^
   Köszönöm a kedves sorokat! A jobbnál is legyen jobb mindannyiunk számára:*

   Törlés
 12. nagyon remélem, hogy 2016-ban sok pozitív élmény (is) fog érni, és tudd, hogy mindig ott vagyok, ha szükséged van rám! :)
  Boldog Új Évet Eleni, fel a fejjel!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Lillám, hogy mellettem vagy ❤ :*

   Törlés
 13. Kitartást a továbbiakban és a leírtak ellenére én nagyon remélem, hogy ez az év jobb és szebb lesz számodra! Nagy előrelépést jelent, ha felismered, hogy problémád van és nem félsz segítséget kérni, talán ez az első lépés a gyógyulás felé.
  Én a mai napig úgy gondolom, hogy minden okkal történik az életben úgy, ahogy. Bízom benne, hogy a mélypont után hamarosan kilábalsz. Egy szó mint száz, küldöm a pozitív energiát és ami talán a legfontosabb, soha ne add fel!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Dii! Először is nagyon köszönöm Neked ezt a pár sort. Nagyon sokat jelent Nekem!
   Igen, ezzel pontosan így vagyok. Kezdem érteni az okát, habár szerintem a teljes valóság majd később mutatkozik meg.
   Nem szégyen segítséget kérni úgy általánosan gondolva. Sajnos itthon sokan azt hiszik, hogy ha valaki segítségre szorul biztos idióta. Szerintem meg mindenkinek szüksége van segítségre, hogy ép testben, ép lélekként tudjunk élni. Köszönöm Neked a pozitív megerősítést ❤ Kívánok Neked minden jót 2016-ban (is)! Köszönöm:*

   Törlés
 14. Volt pár megjegyzés a blogon, amiből lehetett érezni, hogy padlón vagy, le a kalappal előtted, hogy saját erődből talpra állsz, a depresszió kemény dolog, a reflux is eléggé megnehezíti a mindennapi életet, nálunk is van a családban. A blogot profi módon vezeted, minőségi munkát csinálsz a magánéleti problémák mellett. Drukkolok neked, hogy sikerüljön minden terved!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, a havi összefoglalóknál néha jeleztem, hogy van némi gond. De igyekeztem hogy az aktuális állapotom ne érződjön a blogon. A depresszió csaknaz egyik van más baj is, de arról majd akkor fogok írni, ha már kikerültem belőle 100%-osan. Nagyon kedves vagy Audrey és hidd el sokat számít, hogy olvasol, hogy kommentelsz. Örülök, hogy olvasómnak tudhatlak ❤ köszönöm a jó kívánságokat :)Viszont kívánom!

   Törlés
 15. Kedves Eleni!

  Nagyon sajnálom, hogy ilyen borzalmas éved volt. Sajnos teljesen át tudom ezt érezni, de hisz tudod és beszéltük. Annak ellenére, hogy milyen nehéz időszakod éled volt erőd velem beszélgetni és bátorítani engem a döntéseimben amiért nagyon hálás vagyok és igazán röstellem, amiért nem tudtam megoldani veled a találkozót, magyarázkodás, de elég nehéz és sűrű volt nekem az utóbbi 3 hónap. Kívánok neked sok sok erőt és hidd el, te egy csodálatos és erős lány vagy, az élet mindig mindent visszafizet, jót és rosszat is, ezt már nagyon sokszor megtanultam. Ha nem is szólok hozzá, de itt vagyok, olvaslak és átérzem a fájdalmad. Nem mondom, hogy jobb lesz 2016, nem vagyok jós és optimista még annál kevésbé de azt tudom, hogy a jó úton haladsz és én is ezzel küzdök. Muszáj az embernek az agyát ráállítani a helyes útra, hogy ne csak a rosszat lássa meg és észrevegye a saját kisebb nagyobb sikereit és azt is, hogy az élet örömei sosem a filmekben és könyvekben felvázolt katartikus élményekben lakoznak hanem a legapróbb szavakban, mozdulatokban és gesztusokban.

  Szeretettel,

  Julcsi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Julcsim,

   igen, azt hiszem ez nem a mi évünk volt. :(
   Ne viccelj! Veled mindig olyan kapocs köt össze, ami megmagyarázhatatlan. Tudom, hogy sokat leszünk mi még együtt ^_^
   Én is kívánok Neked erőt, és energiát, csupa vidámságot, lehetőséget és sok sok szeretetet. Igyekszem melletted maradni a Továbbiakban is. Köszönöm szépen ezeket a csodás sorokat, és a kedvességed irányomba. Sokat jelent ❤ Millió puszi! :*

   Törlés
 16. Sajnálom, hogy ilyen rosszul alakult az éved, de innen már csak felfelé lesz! Sok-sok kitartás és erőt hozzá :) Egyébként kineziológusnál nem jártál még? Szerintem érdemes lenne utánaolvasnod, bár személyes tapasztalatom nincs, de egy barátnőm, aki egyáltalán nem hisz a gyógyszerekben és ő is azon az állásponton van, mint általában én és ahogy olvasom Te is, hogy minden betegségnek lelki oka van. Őt kineziológus szokta "rendbe tenni", azt mondja egy alkalom után már sokkal jobban szokta érezni magát egészségügyileg is így múlt el már jó pár betegsége stb.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen:*
   De-de. Majd ha teljesen rendbe jöttem szeretnék a problémáimról írni. És arról milyen kezeléssel jöttem rendben. És hol jártam eddig ezzel a gonddal. Remélem idén letudom azt is ^_^

   Törlés