Blogkarácsony 2015

Idén ismét részt vettem Iluss által megrendezett Blogkarácsonyon. A tavalyin sajnos nem vettem részt, úgyhogy boldog voltam mikor láttam a kiírást. Nagyon izgultam, hogy kit ajándékozhatok meg, illetve, hogy én kinek leszek a párja.

A sors úgy hozta, hogy én Reginát ajándékoztam meg, engem pedig Dalma. Regina nevére kattintva láthatjátok, hogy én mivel leptem meg Őt karácsony alkalmával, illetve a blogjába is betekintést nyerhettek.

Dalmát már ismerem személyesen is, hiszen részt vett már az általunk szervezett blogger találkozókon, és a kezdetek óta olvasom a blogját, illetve a videóit is néztem. Személyes találkozóban maradtunk, és az Opera előtt a karácsonyfa mellett kaptam meg a csomagomat. Adtam neki egy kis segítséget az Alverde szettel kapcsolatban, de a többi ajándék nekem is meglepetés volt.
Köszönöm szépen még egyszer Dalmának a csodás ajándékokat, hogy teljesítette a kívánságomat, és a plusz meglepetéseket :*


8 megjegyzés

 1. Szuper kis csomagot kaptál, azért a marcipános kockáért konkrétan megveszek. :)

  VálaszTörlés
 2. Micsoda klassz ajándékokat kaptál? Gyertyának milyen illaza van, fáj rá a fogam! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm:) hűha. Elég nehéz meghatározni. Édeskés de nem émelyítően. És a hónak a jellegzetes hangulatát árasztja magából:)

   Törlés
 3. Klassz ez az Alverde szett :D Ilyet mi is szereztünk be ajándéknak, nem tudtam ott hagyni a DM-ben :D Fantasztikus csomagot kaptál, és köszönöm,hogy részt vettél! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem tudom Dalma hol talált, mert mikor kerestem én nem jártam szerencsével :)
   Köszönöm én is ^_^

   Törlés
 4. szuper csomagot kaptál, Figyelmes volt Csipkelány :) <3 :*

  VálaszTörlés