Teszt | Organic Shop Body Mango Sugar Sorbet

Nagyon sokan elfelejtenek testradírt használni, pedig (szerintem) az egyik legjobb és legfelfrissítőbb testápolási termék, amelyet valaha kitaláltak. Előszeretettel próbálok ki új radírokat, habár az Organic Shop radírjához visszatértem, mert az előző csokoládésat, nagyon szerettem, amelyről ITT olvashattok részletesen. 


A márka termékeit nagyon kedvelem, szóval szívesen térek vissza hozzá vagy próbálok ki újdonságokat. Az előző csokoládést peelinggel elégedett voltam, ezért döntöttem úgy, hogy a következő testradírom is az Organic Shoptól lesz, készülvén a nyárra, ezért mangó illatban rendeltem meg a Notinoról.Az Organic Shop Body Desserts Mango Sugar Sorbet-je elég sok dologban különbözik a belga csokis változatától. A kiszerelés óriási 450 ml, szóval sok-sok bőrradírozásra elegendő, hiszen a teljes testfelületre nem kell belőle sok. A csomagolás és a tégelyes kiszerelés teljesen rendben van, és a címke is tetszetős. 
A radír színe élénk sárga, és láthatóan nem csak cukor szemcsék találhatóak benne. Maga a termék egy nagyon sűrű tésztasüteményre emlékeztető állagú, amely vizes bőrrel érintkezve habzani kezd, valamint kicsit síkos érzetűvé válik. Természetesen gyengéd mozdulatokkal, de ügyelve az alaposságra eldolgozom a peelinget a bőrömön, addig míg nem olvadnak el a cukorszemcsék. Nem tudom pontosan, hogy mi van még benne, de hasonlóak a magőrleményeket tartalmazó termékekre, amelyek nem karcolják a bőrt, hanem inkább masszírozó jellegűek. A hatása csodálatos, törölközés után nagyon puha és sima tapintású a bőröm, valamint úgy érezem magam, hogy felfrissültem és megújultam. Nem szoktam utána testápolót használni, mert a benne lévő olajak tökéletesen hidratálják a bőrömet. Az illata elképesztően kellemes. Valóban olyan, mint a mangó, viszont nem extra erős, fullasztó, hanem tökéletesen sikerült a márkának megragadnia a gyümölcs édes, nyárias illatát. 


Összességében a valaha volt egyik kedvenc testradírom, amelynek tökéletes mangó illata van. A kiszerelés óriás, heti egy-két alkalommal elég használni, ezért nagyon sokáig elegendő lesz. A peeling állaga sűrű, de könnyen eldolgozható a nedves bőrön. A cukorszemcsék mellett a magőrleményekre emlékeztető szemcsék segítenek az alapos radírozásban, valamint enyhén masszírozza is a bőrt. A hidratáló hatása számomra nyáron pont elegendő, az kellemes mangóillat törölközés után néhány órán át érződik a bőrömön. 

Nincsenek megjegyzések