Teszt | Organic Shop Body Scrub Cocoa & Sugar testpeeling

A testápolási rutinom egyik legkedvesebb lépése számomra a radírozás. Szerintem megszámolni sem tudnám, hogy hány testradírt fogyasztottam el az elmúlt pár évben, de ez az egyik terméktípus, amiből mindig szeretek újdonságokat kipróbálni. Télies illatot kerestem, ezért esett a választásom az Organic Shop Body Scrub Cocoa & Sugar testpeelingjére. 


Az Organic Shop termékeiről már volt korábban szó a blogon, ezért is mertem tőlük választani testradírt. A Notino webshopjában elég nagy a választék a OS kozmetikumaiból, szóval eltartott egy kis ideig míg kiválasztottam a megfelelő peelinget. 
Igazából semmi különlegeset nem ígér, hidratálja a bőrt és eltávolítja az elhalt hámsejteket. 
Egyetlen dologgal nem vagyok maradéktalanul kibékülve, még pedig a csomagolással. Amikor leszedtem először a tetejét jött vele együtt a cukros cucc is, amivel nem lett  volna baj, de nem tudtam rendesen visszapattintani a fedelét. Szóval olyan 90%-ban zár azóta. Egyébként a csomagolás műanyag, sajnos azt nem tudom, hogy újrahasznosított-e, de az összetevők között nem szerepel semmilyen szintetikus alapanyag. 
Maga a termék valóban keserű belga csokoládé illatú, egyáltalán nem geil, szóval akik a kevésbé édes aromákat kedvelik, azok tehetnek egy próbát.
A peeling állaga érdekes. Nagyon-nagyon sűrű, talán a lángos nyers tésztájához tudnám hasonlítani. Tele van töménytelen mennyiségű cukorral, ezért elég belőle egy-egy diónyi mennyiség végtagunk leradírozásához. Nagyon alaposan radíroz, szóval nem szabad túlzottan a bőrbe dörzsölni, főleg azoknak akinek érzékeny a bőre. Az illata nem marad meg túl intenzíven, viszont a hatása az igen. Valóban sokkal puhább a bőröm, és simább érzetű.
Összességében egy remek ár-érték arányú testradírt találtam. A hatásával elégedett vagyok, pontosan azt tudja, amit egy radírtól elvárok. Kellően radíroz, nem spórolták ki belőle a cukorszemcséket. A sűrű állagának köszönhetően könnyen el lehet kenni a vizes bőrön, nem megy belőle kárba egy csepp sem. Valóban hidratálttá és puhává varázsolja a bőrt. Az illata nem túl tartós, de alapvetően kellemes csokoládé aromája van. A csomagolással akadtak egyedül problémáim, de ez nem von le a termék értékéből. 


Nincsenek megjegyzések