Újdonság a polcomon | FlosLek ajakradír

Az ajakradírozással évekkel korábban találkoztam, előtte pedig nagyon nem értettem miért is van erre szükség. Persze, amióta először kipróbáltam nem volt megállás, nem volt olyan időszak, hogy ne lett volna itthon ajak peeling. Viszont amilyen kicsi termékről van szó, annyira drága, így mindig keresem az olcsóbb megoldásokat, amelyek pénztárca kímélőek, de hatékonyak. Végre megtaláltam, amit kerestem FlosLek Laboratorium Lip Care „személyében”.A márka Lengyelországból származik, amely nemtől és életkortól függetlenül kínál bőrápolási kozmetikumokat. Nem rémlik, hogy próbáltam volna a FlosLektől valamit, amikor kiválasztottam a radírt az ára alapján döntöttem. 
A Notino webshopjában kétféle szín és íz közül választhatunk. Én első körben a citromsárga tubust vásároltam meg, amely elvileg limonádé ízű, de elsősorban én szimplán édesnek érzem. 
A csomagolás praktikus, a kis tubusból könnyű kinyomni a terméket, a ferde vágású csőrnek köszönhetően pontosan tudjuk az ajkunkra felvinni peelinget. 
A zselészerű anyag tele van apró cukorszemcsékkel, amelyek nagyon hatékonyan, és kíméletesen távolítják el az elhalt hámsejteket. Radírozás után igazán hidratált és puha lesz az ajkam. Mindegyik rúzs gyönyörűen mutat, hiszen sehol sincs egy kiszáradt rész. Összességében egy kiváló ajakradírt sikerült találnom, abszolút baráti áron. A hatásával tökéletesen elégedett vagyok, hiszen szuperül radíroz, kíméletesen. Az íze is kellemes, és ami a lényeg, hogy az ajkaim puhák, és hidratáltak maradnak egész napra. Heti egy-két alkalommal szoktam használni, nem kell belőle sok, ezért hosszú hónapokra elegendő lesz a tubusban lévő 14 gramm. Ha egy hatékony és olcsó ajakradírt kerestek, szívből tudom ezt a márkát ajánlani. A Notino webshopjából meg tudjátok rendelni. 

Nincsenek megjegyzések